• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok yanıyor.

Misisipili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
700
346
53
Kızlar iyi akşamlar öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yalnışsa özür dilerim. Bir kaç gün önce temizlik yaparken çamaşır suyu koluma değdi ve yanmaya başladı oysa ki eldiven de takmıştım. İlk başlarda önemsemedim yani birşey olmaz diye suyla yıkadım ama şu an acıdan resmen dayanamıyorum. Çok yoğun çalışıyorum ve müdürüm berbat bir insan o yüzden hastaneye de gidemiyorum sürekli haftasonu izin veriyor eğer bilen daha önce başına gelen var ise lütfen yardım edin bilmeden birşey de yapmak istemiyorum.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 200
Kızlar iyi akşamlar öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yalnışsa özür dilerim. Bir kaç gün önce temizlik yaparken çamaşır suyu koluma değdi ve yanmaya başladı oysa ki eldiven de takmıştım. İlk başlarda önemsemedim yani birşey olmaz diye suyla yıkadım ama şu an acıdan resmen dayanamıyorum. Çok yoğun çalışıyorum ve müdürüm berbat bir insan o yüzden hastaneye de gidemiyorum sürekli haftasonu izin veriyor eğer bilen daha önce başına gelen var ise lütfen yardım edin bilmeden birşey de yapmak istemiyorum.
Ay çok geçmiş olsun kantaron yagı varsa sürün.
Yanik merhemi silverdin alin eczaneden mutlaka.
Ayrica o müdürünüze rabbim vicdan merhamet versin ya.

Silverdin yanık kremi. Birde bn yanıklarımda iz kalmasın diye hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Ama sizinki çok işlemiş. Kuruyor gördüğüm kadarıyla. Geçmiş olsun

Kimyasal yanık. Doktora gidin acilde gerekleri merhemleri yazacaklardir hem acınız da diner. Geçmiş olsun

Geçmiş olsun yanık gibi nasıl olmuş böyle.. Mutlaka acile gidin bu şekilde canınıza yazık😢

Zeytin yağı, kantaron yagi iyi geliyor ama bence önce doktora git, kimyasal birşey bu normal yanık değil, hemen özel bir hastahaneye git direk bakarlar hatta acil bölümüne git

Cok gecmis olsun.
Kimyasal yanik olmus sanirim.
Arkadaslarin sedigi gibi cok caniniz yaniyirsa acile gidebilirsiniz.
Yada bir eczaciya danisin. Yardimci olacaktir.

Cok gecmis olsun isten cikar cikmaz acile gitseydiniz keske.
Mutlaka doktor görsün cildiniz hassas belli ki.

Müdürünüz acil servise gitmenize müsade etmiyor?

Egzamanız alerjiniz mi var ? Tamam çamaşır suyu kimyasal etkenlerle dolu ama bu şekilde de olmaz gibi geldi. Acaba kireç çözücüyle mi karıştı

Bence hemen acile gitmelisiniz.doku hasarı , kimyasal yanık umursanmayacak şeyler değil

Ilk defa böyle bir şey görüyorum farklı bir marka çamaşır suyu mu kullandınız? Baya yanık gibi olmuş. Bir şekilde izin alıp doktora göstermelisiniz biz ne diyebiliriz ki? Doktora gidene kadar evinizde varsa kantaron yağı sürebilirsiniz tüm cilt sorunlarına iyi geliyor özellikle yanıklara

Kimyasal yanık. Kabuk baglamis ama. Yani yeni degil bu. Acısı azalmasi lazimdi, azalmadi mi hala?
Acile neden gitmediniz? Hametan var mi evde?
Dermatologa gidin en iyisi. Olmadi acile...

Güzel arkadaşım şu çamaşır suyunu evinize sokmayın ya. Temizlemiyor kirletiyor, kşmyasal zehirden başka bi şey değil. Tuvaletteki mikroplara kadar sirke karbonat limon tuzu şıkır şıkır yapıyor. Çok şükür şu illetten kurtuldum ailecek hastalıklardan kurtulduk. Organik deterjanlara her yerden ulaşabilirsiniz, hem bütcenizi zorlamıycak uygun fiyatlı güzel ürünler de çok. Bunu kendinize yapmayın lütfen ya 😔

Tuz ruhu yakmış gibi. Çamaşır suyuna karışmış olmasın?

Back