Canım çok yanıyor.Fikirlerinize ihtiyacım var :(

Ajda Pekkan özetlemiş; O halden anlamıyor, umursamıyorsa, Sen niye üzülüp kahroluyorsun? Bu sonucun vebali onun boynuna,bırak inceldiği yerden kopsun.

Ne yaparsa yapsın seviyosan kalbine söz geciremezsin. Sende bulamayıp onda bulduğu bir şey vardır belkide, cinsellik olabilir. Ama senin sevgini özlemişki sana yazmış. Böyle düşün o kızla birlikte fakat aklına sen gelmissin bunu yapmış. Aldatmış evet bu bir ruh hali değil karakterin dökülüş biçimidir ona kin besle nolur geri dönmesini bekleme o hayatına devam edebiliyorsa sen de edersin o yapıyorsa sen de yaparsın. Sen değil o kaybetti. Birlikte olsanız ne olacak hergün kavga edeceksiniz hergün guvenmeye çalışacaksin ... Hayatın yorgunken dahada yorgun olacak, YAPMA

2,5 yıllık bir hikayem var.İlk sevgilim,ilk aşkım her anlamda her şeyin ilki.Ona o kadar çok inanmıştım ki yaşamadığım hiçbir şey kalmadı.Bir ömür boyu hep seni sevicem,hep hayatında olucam,hep elinden tutucam ne olursa olsun bırakmak vazgeçmek yok dedi ve hep inandırdı kendine sonunda aldatıp gitti.7 ay hiç konuşmadık,görüşmedik,iletişimimiz yoktu ama ben onu ilk günkü gibi sevmeye devam ettim.Kimsenin elini tutamadım kimseye bakamadım.. Bir gün bir erkek şans istedi ve kabul ettim.Değer verdiğini hissettim ve onun yokluğunu hissetmemeye çalıştım ama his mi etti ne oldu bilmiyorum hiç beklemediğim bir anda mesaj Attı ve hayatıma geri döndü.Sevgilimi hala onu Sevdiğim için bıraktım.İlişkimiz olmadı ama görüştük,konuştuk bağı koparmadık hiç.İki gün önce artık onu çok özlediğimi farkettim ve nerdeyse bi pazarda satılığa çıkarmadığım gururumu yine yok sayıp ben artık sevgili olmak istiyorum eskisi gibi dedim ve bunun mümkün olmadığını ve hayatında baskasının olduğunu onu sevdiğini söyledi.Bu mu sevgi anlayışın eğer seviyorsan benimle niye görüşüyorsun hala dedim bilmiyorum dedi.Ya bizi seçersin ya hayatındakine gidersin bir seçim yap dedim ama bizi seçmedi.Ona olan aşkıma ve yaşadığımız şeylere rağmen seçmedi.Bende peki dedim içimden gelen her şeyi yazdım ve Hoşçakal dedim bugün.Canım çok canıyor ama anlatamayacağım kadar çok.Kalbim uzun zamandır o kadar kırık ki toparlayamıyorum.Hayal kırıklıklarımın Altında ezildim ve kalkamıyorum artık.Sizce bu yaptıkları yanına kar kalır mı ve yine yazar mı bana?
Yaptığı yanına kar kalır, seni de yine arar merak etme. Sen istisnasız her geldiğinde buyur etmişsin. Bazı erkekler böyle. Seveni çok güzel kullanıyorlar. Arayınca cevap verme. Öbür kızdan yüz bulamadı, seni kullanacak. Sakın buna müsade etme. Her anlamda ilkin olabilir ama gör bak karşına daha iyisi çıkar. Bir daha da aşkından ölsen de sevgilinle birlikte olma. Bu yaşadıklarını da hayatına girecek insanla paylaşma. Dürüstlük güzel bir şeydir. Lakin kıymetini bilen erkeği hiç görmedim. Her iki çocuktan da uzak dur. Daha iyisini bulunca ilki aklına bile gelmez, görürsün. Sana bunları yapan da Allahından bulsun ne diyeyim

hepsi geçer unutursun inan bana canın yanıyor biliyorum ve inan seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri geçmişte ben de yaşadım üstelik 2,5 değil 5,5 yıllık sevgilimdi beraber büyümüştük resmen ama unutuluyor inan bana üzerinden yıllar geçti çok sevdiğim bir eşim ve bir de çocuğum var acın uzun sürecek belki 1 belki 2 sene ama ondan çok kendine kızacaksın gururunu yerlere serdiğin için.. biliyorum çünkü aynılarını yaşadım tecrübe ettim bundan sonra kesinlikle görüşme ve hayatına bak ama yeni ilişki peşine de düşme kendine de karşındakine de yazık edersin

2,5 yıllık bir hikayem var.İlk sevgilim,ilk aşkım her anlamda her şeyin ilki.Ona o kadar çok inanmıştım ki yaşamadığım hiçbir şey kalmadı.Bir ömür boyu hep seni sevicem,hep hayatında olucam,hep elinden tutucam ne olursa olsun bırakmak vazgeçmek yok dedi ve hep inandırdı kendine sonunda aldatıp gitti.7 ay hiç konuşmadık,görüşmedik,iletişimimiz yoktu ama ben onu ilk günkü gibi sevmeye devam ettim.Kimsenin elini tutamadım kimseye bakamadım.. Bir gün bir erkek şans istedi ve kabul ettim.Değer verdiğini hissettim ve onun yokluğunu hissetmemeye çalıştım ama his mi etti ne oldu bilmiyorum hiç beklemediğim bir anda mesaj Attı ve hayatıma geri döndü.Sevgilimi hala onu Sevdiğim için bıraktım.İlişkimiz olmadı ama görüştük,konuştuk bağı koparmadık hiç.İki gün önce artık onu çok özlediğimi farkettim ve nerdeyse bi pazarda satılığa çıkarmadığım gururumu yine yok sayıp ben artık sevgili olmak istiyorum eskisi gibi dedim ve bunun mümkün olmadığını ve hayatında baskasının olduğunu onu sevdiğini söyledi.Bu mu sevgi anlayışın eğer seviyorsan benimle niye görüşüyorsun hala dedim bilmiyorum dedi.Ya bizi seçersin ya hayatındakine gidersin bir seçim yap dedim ama bizi seçmedi.Ona olan aşkıma ve yaşadığımız şeylere rağmen seçmedi.Bende peki dedim içimden gelen her şeyi yazdım ve Hoşçakal dedim bugün.Canım çok canıyor ama anlatamayacağım kadar çok.Kalbim uzun zamandır o kadar kırık ki toparlayamıyorum.Hayal kırıklıklarımın Altında ezildim ve kalkamıyorum artık.Sizce bu yaptıkları yanına kar kalır mı ve yine yazar mı bana?
'yine yazar mi bana?'
yazsa ne olacak? yetmedi mi kirdigi?

hayat devam ediyor.
Onsuz yasamayi ogrenmelisin.
donse bile kabul etmemelisin.
edersen hic toparlanamazsin.
Ayni seyler yasanacak

X