canım çok sıkkın

• Konu Sahibi Konu Sahibi vusl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vusl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
122
88
103
34
İçel Mersin
arkadaslar ben 24 yasındayım evleneli 9 ay oldu çocuk istemeye başladık ben doktora adet düzensizliği için gittim küçük küçük kistler var dedi tarlutal iç adet ol gel dedi oldum adet kan verdim prolaktin yüksek çıktı ilaç verdi kullanıyorum şu anda eşimde sperm testi verdi ve dünya başıma yıkıldı sperm değeri 0 çıktıbizde özel bi hastaneye gittik anlattık durumu ürolojiye hormon testi sonucu testestoren düşük çıktı doktor 15 gün sonra tekrar sperm testi istiyorum dedi ona göre ilaç tedavisine başlayacağım dedi keçi boynuzu arı poleni falan içiyor ama ben anne olmak istiyorum ama olamıyacağım diyede çok korkuyorum

3 bucuk yıllık evliyim adım kısıra cıktı ben napayım

bende bir yildir evliyim bendede miyom var prolaktin yuksek doktor parlodel verdi kullaniyorum nereye baktirsak biseyler cikiyor cevreden cocuk yokmu sorulari ayri bir sitres esime daha bakilmadi hakkimizda hayirlisi ins ALLAH hepimizin gonlune gore versin

Bende cocuk cok istiyorum ama adet duzensizligim var esime daha bakilmadi allah yardimcin olsun tum isteyenlere bebis versin

Allah hayirlisi ile verir insallah canim.
Benim arkadasimin esinin de sperm degeri 0. Onlar 6 senelik evliler ve bu surede hic korunmamis. Bu yaz tup bebek deneyecekler sanirim.
Sen de cok uzulme hem dr bir test daha istemis. İnsallah olumlu olur da alirsin bebegini kucagina.

Durumlarınız için söylenecek tıbbi hiç bir bilgim yok ama Allah içten, hayırlı dualarınızı geri çevirmez. Hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…