canım çok sıkkın

haziran84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
106
0
40
arkadaşlar canım çok sıkkın napıcam bilmiyorum boyun düzleşmem var tedavi oluyorum başım da ağrı gözlerim de dönme kulaklarda çınlama sersem gibiyim başım sallanıyor psikolojimde bozuldu atlatamıyorum zevk almıyorum cnm hiç bişi yapmak istemiyor boyun düzleşmesinden dolayı benim gibi olan var mı lütfen yazarmısınız bunalıyorum

bendede bu belirtilerle boyun düzleşmesi çıkmıştı fizik tedavi felan uygulandı sonra bu belırtıler kendını farklı farklı gosterdi ve daha şiddetli oldu hastane hasyane dolastıktan sonra en son uğrak yerim psikiyatri oldu sonuççç Panik atakmışım :S halada ara ara bu hastalıkla ugrasıyorum :sinifsinif:

geçmiş olsun ben de psikiyatrise gittim zaten boyun düzleşmesi olan çoğu hasta antidepresan kullanıyormuş çünkü çok fazla gerilme yapıyor ben panik atak değilim ama sonuç anksiyete bozukluğu varmış

Son düzenleme:
bendede boyun düzleşmesi var emar istedi doktor ama kapalı alan fobim olduğundan çektiremedim.birde söylediğiniz belirtiler şuan çok yaygın olan orta kulak hastalığınada benziyor benim önce annem yakalandı bu hastalığa oda boynum ağrıyor kulaklarımda uğuldama çınlama baş dönmesi oluyor diyordu en sonda bayıldı gittiki bu dediğim adını tam bilmiyorum kualk rahatsızlığı çıktı ilaç kullandı geçti ilaç bitti geri yavaş yavaş başladı şuan aynı şikayetler bende var ve sanki kulaklarımın içi dolu boşalsa rahatlıcakmış hissi var ama aslında boş tekrar gitmem lazım hastaneye baş dönmesiyle giden herkeze hemen uğuldama çınlama varmı diye soruyorlar bu ara çok yaygınlaşmış birde buna vaktırın bence

geçmiş olsun kulaklarıma da bakıldı kbb çıktım testlerim yapıldı bişi çıkmadı bir de beyin emarım çekildi benim orda kulaklarda çıkıomuş orası da temiz çıktı.sadece boyun düzleşmem varmış o yaparmış fizik tedavi gördüm boynum rahatladı ama başım hala daha sersem gibi şimdi de psikolojik diyorlar kendi kendime atlatıcakmışım.geçsin artık allahım allah bütün hastalara şifa versin bu gecenin yüzüsuyu hürmetine amin diyorum

Sıkma canını allahın izniyle bir an önce geçer inşallah, kendini dinlememeye çalış kandil mubarek gün inşallah allahım bütün herkezin hastalıklarına şifa verir .Derdimize derman olur inşallah(

boyun düzleşmesini araştırıp sana yardımcı olmaya çalışmak istiyorum ama o hastalığıda okumaya korkuyorumbenneyaptımki okursam belirtileri bende yaşarım psikolojik olarak...
hangi ilacı kullanıyorsun özelden yazarmıısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…