gosterdım cnm bnm konuştuk ama bak sana anlatıyım sen yorumla.hormonların temz cktı sen gene de altı ay kullan yasmını dedı bnde bebek ıstıyorum kullanmasam olmaz mı dedım o zaman 3 ay kullan snra hamıle yapalım senı dedı ama nasl kullanacagmı dahı anlatmadı ılacı...
ya bende bı yasmın ıyı sanıyordum bıtkıselmıs ya..bu doktoru daha aramamda sormam da valla smdı ılacı nasl kullanacagmı sorayımdedım ama bana onu bıle solemedı.ben en ıısı bu ay bekleyim snra başka bı doktora goruneyımBak canım benim dediğim gibi olmuş :) Sen pko felan değilsin.Sadece görüntüden pkosun diyen bir doktorada güvenmem açıkçası.O çok övenler neyini övmüş bu doktorun anlamadımBence doktorunla görüş ve kullanmak istemediğini yumurta takibi yapılmasını istediğini söyle veya başka bir doktora daha görün.Eğer çok acele etmek istemezsen kullan yasmini ama yasmin hakkında hiç iyi şeyler duymadım.Allah cc korusun hasta olanı bile okudum bu ilaç yüzünden.Durduk yere niye doğum kontrol hapı kullanmanı istedi onuda anlamış değilim açıkçası.Karar senin ama başka bir doktora görünüp yumurta takibi yaptır.Muhtemelen sende benim gibisin görüntü pko ama hormonlar iyi.Muhtemelende yumurtlama tembelliği çıkacaktır ve klomenle düzelecektir Allah cc.nin izniyle.
Bak canım şu konuyu oku istersen http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-294594.html zararlı diyenler var.Kimlere neler neler yapmış.Senin kullanmanı gerektirecek bir durumda yokki.ya bende bı yasmın ıyı sanıyordum bıtkıselmıs ya..bu doktoru daha aramamda sormam da valla smdı ılacı nasl kullanacagmı sorayımdedım ama bana onu bıle solemedı.ben en ıısı bu ay bekleyim snra başka bı doktora goruneyım
kubrayuyucu36902515 .!.:size de cok gecmıs olsun allah hepımızın yardımcısı olsun umarım en kısa zamanda sızde duzelırsınız bıan once de hamıle kalırız..rabbım ısteyen herkese verr en kısa ve hayırlı zamanda inşallah...bu arada doktor hemen basla demedı zten hormon sonuçlarıma gore baslatcak ama basıma gelebıleceklerı anlattı buyuk ıhtımalle baslarız ve 6 ay fılan kullanırsın dedı..sonra da bebek ıcın uğraşırız en gec ıkı ay ıcınde hamıle kalcaksın merak etme dedı cok umıtledım..bu doktoru herkes cok methediyor cok ııymıs o yüzden guvenıyorum ama korkuyorum da elımde degıl
acaba adet duzensızlıgı ıcın mı verdı kı..bırde ben suna takıldım once 6 ay kullan dedı ben bebek ıstıyorum deyınce 3ay kullan dedı ay cok sınırımı bozdu ya ovulen doktora bak yazcam ama nete..ılk olumsz yorumunu benden alçak..Bak canım şu konuyu oku istersen http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-294594.html zararlı diyenler var.Kimlere neler neler yapmış.Senin kullanmanı gerektirecek bir durumda yokki.
oh cok sukur cemıl hocanın bı hastasına denk geldım.ben yenı başladım bu hocaya ama pek memnun oldgm solenemez konuyu okursan anlarsın benı ..heralde ılk memnn olmayan benmKendisi benim de doktorum ben cok memnunum insallah dogumum da guzel gecer once allaha sonra doktoruna guven bence :)
Sanırım adet düzensizliği için verdi ama yumurta takibi yapılmadan doğum kontrol hapı vermeside saçma.Benimde adetlerim düzensiz hemde fena düzensiz arası 2 ayı bulduğu bile oldu.Bana yumurta takibi yapıldı ve yumrutalarım geç büyüdüğü için adetlerimin düzensiz olduğu anlaşıldı.Klomenle normal zamanında büyüdü ve hamile kaldım.Bence işini iyi yapan doktor önce yumurta takibi yapar oradan sorunu tespit eder ve ona göre ilaç verir.Sen yasmin kullanınca tembellik varsa yok mu olacak.Diğer topiktekilerin çoğunda yumurta tembelliği olmamasına rağmen tembellik yapmış.Canım bence dediğin gibi bu ay dinlen diğer ay adetinin 3. günü başka bir doktora git ve hormon testlerini tekrar yaptır ve yumurta takibi iste.Zaten yumurta takibinede adetin 3. günü başlanıyor.Bu konularda nerdeyse master yaptımacaba adet duzensızlıgı ıcın mı verdı kı..bırde ben suna takıldım once 6 ay kullan dedı ben bebek ıstıyorum deyınce 3ay kullan dedı ay cok sınırımı bozdu ya ovulen doktora bak yazcam ama nete..ılk olumsz yorumunu benden alçak..
:) ay iiki sana rastladım ben cok saol valla evet evet ben dedıgın gıbı bu ay bekleyim bakalım ılacı oven de cok yeren de...yarın da gene de bu doktoru bı arayıp tum bu sınırımı cıkartcam..sıkıntıdan heryerm kucuk svılcelerle doldu ya..Sanırım adet düzensizliği için verdi ama yumurta takibi yapılmadan doğum kontrol hapı vermeside saçma.Benimde adetlerim düzensiz hemde fena düzensiz arası 2 ayı bulduğu bile oldu.Bana yumurta takibi yapıldı ve yumrutalarım geç büyüdüğü için adetlerimin düzensiz olduğu anlaşıldı.Klomenle normal zamanında büyüdü ve hamile kaldım.Bence işini iyi yapan doktor önce yumurta takibi yapar oradan sorunu tespit eder ve ona göre ilaç verir.Sen yasmin kullanınca tembellik varsa yok mu olacak.Diğer topiktekilerin çoğunda yumurta tembelliği olmamasına rağmen tembellik yapmış.Canım bence dediğin gibi bu ay dinlen diğer ay adetinin 3. günü başka bir doktora git ve hormon testlerini tekrar yaptır ve yumurta takibi iste.Zaten yumurta takibinede adetin 3. günü başlanıyor.Bu konularda nerdeyse master yaptım
oh cok sukur cemıl hocanın bı hastasına denk geldım.ben yenı başladım bu hocaya ama pek memnun oldgm solenemez konuyu okursan anlarsın benı ..heralde ılk memnn olmayan benm
cok co sevınırım valla o nerde adresını soyanı bana bı yazar mısın..bn nrmalde ck sevdm bu doktoru ama dedıgım gıbı ultrasonla pko sun dedı hormonlarm temz cktı ve bsından savarcasına bana yasmıne basla 3 ay snra gorusuruz dedı nasıl kullancam nıe kullancam neym var neyım yok hıcbısı solemedıYaa bilmiyorum ki ben cok memnunum dedigin gibi hic olumsuz yorummduymsdim ama icin rahat edecekse baska bir doktora da gorun cuneyt bey var ona da gitmistim iyi bir doktordu kendisi onerebilirim
Hiç stres yapma canım Allah cc.nin izniyle herşey yoluna girer.Sen yumurta takibi yaptır sorun bir anlaşılsın.Sende herhangi bir şey çıkmazsa eşinede sperm testi yaptırt:) ay iiki sana rastladım ben cok saol valla evet evet ben dedıgın gıbı bu ay bekleyim bakalım ılacı oven de cok yeren de...yarın da gene de bu doktoru bı arayıp tum bu sınırımı cıkartcam..sıkıntıdan heryerm kucuk svılcelerle doldu ya..
cok saolasın allah razı olsun ınsallah en kısa zamanda bende burdan hamıleyım dıye mujdemı verırım :) bugünde fena bı akıntım var ve sol kasıgımda agrı var acaba yumurtuyo muyum dıye düşünüyorum ama emn de olamıyorum :)Hiç stres yapma canım Allah cc.nin izniyle herşey yoluna girer.Sen yumurta takibi yaptır sorun bir anlaşılsın.Sende herhangi bir şey çıkmazsa eşinede sperm testi yaptırt
cok co sevınırım valla o nerde adresını soyanı bana bı yazar mısın..bn nrmalde ck sevdm bu doktoru ama dedıgım gıbı ultrasonla pko sun dedı hormonlarm temz cktı ve bsından savarcasına bana yasmıne basla 3 ay snra gorusuruz dedı nasıl kullancam nıe kullancam neym var neyım yok hıcbısı solemedı
tamamdır cok cok teşekkür ederım.bu arada bugun cemıl hocayla tekrardan konuştuk ılacı nasıl kullanacagmı ne xaman baslayacagmı solememıstı onun ıcın aradım aramaz olaydım uc ay kullan demıstı dun bugun ıse 6 ay kullan dedı.aramasam nu da solemıcektı yanı dusun..hıc hos degıl bu yaptığı ve gerçekten gözümden dustu...cuneyt genç cukurambarda muayenehanesi var canim internette adresi var yaz cikar
tamamdır cok cok teşekkür ederım.bu arada bugun cemıl hocayla tekrardan konuştuk ılacı nasıl kullanacagmı ne xaman baslayacagmı solememıstı onun ıcın aradım aramaz olaydım uc ay kullan demıstı dun bugun ıse 6 ay kullan dedı.aramasam nu da solemıcektı yanı dusun..hıc hos degıl bu yaptığı ve gerçekten gözümden dustu...
bende ole duymuştum ama ya benden hoşlanmadı yada ters anına denk geldım bılemedm kıAllah allah cemil bey çok ilgili bi doktor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?