- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
gosterdım cnm bnm konuştuk ama bak sana anlatıyım sen yorumla.hormonların temz cktı sen gene de altı ay kullan yasmını dedı bnde bebek ıstıyorum kullanmasam olmaz mı dedım o zaman 3 ay kullan snra hamıle yapalım senı dedı ama nasl kullanacagmı dahı anlatmadı ılacı...
Bak canım benim dediğim gibi olmuş :) Sen pko felan değilsin.Sadece görüntüden pkosun diyen bir doktorada güvenmem açıkçası.O çok övenler neyini övmüş bu doktorun anlamadım Bence doktorunla görüş ve kullanmak istemediğini yumurta takibi yapılmasını istediğini söyle veya başka bir doktora daha görün.Eğer çok acele etmek istemezsen kullan yasmini ama yasmin hakkında hiç iyi şeyler duymadım.Allah cc korusun hasta olanı bile okudum bu ilaç yüzünden.Durduk yere niye doğum kontrol hapı kullanmanı istedi onuda anlamış değilim açıkçası.Karar senin ama başka bir doktora görünüp yumurta takibi yaptır.Muhtemelen sende benim gibisin görüntü pko ama hormonlar iyi.Muhtemelende yumurtlama tembelliği çıkacaktır ve klomenle düzelecektir Allah cc.nin izniyle.