• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım çok sıkkın pko oldum nolur yazın destek olun lütfen...

safanne

EVLİ&MUTLU&OĞLUŞUNU BEKLİYOR :) <3
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
408
77
118
arkadaşlar ii geceler ben bu ay cok buyuk sıkıntılar yasadın adetım on gun gecıktı ıdrar testım pozıtıf cıktı vesaıre baya bı sıkıntılarım oldu bunun uzerıne baya methedılmesınden dolayı ankarada cemıl kaya ya gıttık bugun esımle..ve doktor bana pko olduğumu soledı 6 ay boyunca yasmın kullanıcakmısım ...pko 4 evreden oluşuyormuş benmkı ıkıncı evresıymıs ve bız bebek ıstıyorduk ama kafadan bı 7-8 ay hamılelık olmayacak..ama benm anlamadığım ben kılolu degılım..boyum 165 kılom 51...sadece adet duzensızlıgım oldu ve ara kanamalarım oluyordu hazırandan berı..smdı ben bu pko dan korkuyorum..benmle aynı sıkıntıları cekıp hamıle olan var mı lütfen yardım edın bana anlatın cok fena durumdayım :KK42::KK14:

Hormon testi falan yapmadi mi ya? Anlamadim? Suratiniza bakarak mi pko oldugunuzu soyledi yani?

Hormon testi falan yapmadi mi ya? Anlamadim? Suratiniza bakarak mi pko oldugunuzu soyledi yani?
hayır ultrasonda teshıs ettı hormon testı de ıstedı pazartesi günü vercem kanı doktora goturcem ona gore ne kadar sure kullanacağıma tekrardan karar vercez ama suankı gorunumune gore 6 ay kullanırsın sonrakı ıkı ay ıcınde hamıle kalcaksın dedı

Canım ben ilk adetimden beri pkoluyum.hiç düzenli adet görmedim.kızken bana hep zor hamile kalırsın dediler. Evlendim 3.ay hamile kaldım ama malesef düşükle sonuçlandı. Sonra 4ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktığım ay hamile kaldım şimdi kızım 5 yasında. İki yıldır kızıma kardeş istiyoruz ama olmadı. Daha doğrusu bu iki yıl içinde eşim yurt dışına gitti,babamı kaybettim vs. Bir süre ara da verdik. Bu ay soğan kürü denedim ve şu an hamileyim galiba pazartesi kan testi yaptırcam. Pko dan korkma canım. :KK19:

hayır ultrasonda teshıs ettı hormon testı de ıstedı pazartesi günü vercem kanı doktora goturcem ona gore ne kadar sure kullanacağıma tekrardan karar vercez ama suankı gorunumune gore 6 ay kullanırsın sonrakı ıkı ay ıcınde hamıle kalcaksın dedı

Uzme kendini. Allah büyüktür. Testin temiz çıkar insallah. Ama kesin olmak icin bir sürü test var diye biliyorum hemen neden dogum kontrol hapi vermis ki?
Ne zaman nasipse o zaman olur. Biz de dün gittik. benim de cikolata kistlerim varmış. Esimde sorun yoksa, tedaviye baslayacagiz dedi. Bekliyoruz. Her seyin hayirlisi insallah. Kendinizi uzmeyin..

Canım ben ilk adetimden beri pkoluyum.hiç düzenli adet görmedim.kızken bana hep zor hamile kalırsın dediler. Evlendim 3.ay hamile kaldım ama malesef düşükle sonuçlandı. Sonra 4ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktığım ay hamile kaldım şimdi kızım 5 yasında. İki yıldır kızıma kardeş istiyoruz ama olmadı. Daha doğrusu bu iki yıl içinde eşim yurt dışına gitti,babamı kaybettim vs. Bir süre ara da verdik. Bu ay soğan kürü denedim ve şu an hamileyim galiba pazartesi kan testi yaptırcam. Pko dan korkma canım. :KK19:
ciddi misin allah bağılasın çok sevindim inş hamilesindir darısı benm basıma okuduklarımdan vs cok korktumm pko da bebek sansı cok dusuk dıyolar ve ben 15 aydır evlıyım cok cok cok ıstıyorum anne olmayı korkuyorum bu yüzden ama senn yazdkların suan bana umut oldu ınsallah benmde bukadar korktuğum gıbı hayatıma kabus olmaz :(

Uzme kendini. Allah büyüktür. Testin temiz çıkar insallah. Ama kesin olmak icin bir sürü test var diye biliyorum hemen neden dogum kontrol hapi vermis ki?
Ne zaman nasipse o zaman olur. Biz de dün gittik. benim de cikolata kistlerim varmış. Esimde sorun yoksa, tedaviye baslayacagiz dedi. Bekliyoruz. Her seyin hayirlisi insallah. Kendinizi uzmeyin..
size de cok gecmıs olsun allah hepımızın yardımcısı olsun umarım en kısa zamanda sızde duzelırsınız bıan once de hamıle kalırız..rabbım ısteyen herkese verr en kısa ve hayırlı zamanda inşallah...bu arada doktor hemen basla demedı zten hormon sonuçlarıma gore baslatcak ama basıma gelebıleceklerı anlattı buyuk ıhtımalle baslarız ve 6 ay fılan kullanırsın dedı..sonra da bebek ıcın uğraşırız en gec ıkı ay ıcınde hamıle kalcaksın merak etme dedı cok umıtledım..bu doktoru herkes cok methediyor cok ııymıs o yüzden guvenıyorum ama korkuyorum da elımde degıl :(

size de cok gecmıs olsun allah hepımızın yardımcısı olsun umarım en kısa zamanda sızde duzelırsınız bıan once de hamıle kalırız..rabbım ısteyen herkese verr en kısa ve hayırlı zamanda inşallah...bu arada doktor hemen basla demedı zten hormon sonuçlarıma gore baslatcak ama basıma gelebıleceklerı anlattı buyuk ıhtımalle baslarız ve 6 ay fılan kullanırsın dedı..sonra da bebek ıcın uğraşırız en gec ıkı ay ıcınde hamıle kalcaksın merak etme dedı cok umıtledım..bu doktoru herkes cok methediyor cok ııymıs o yüzden guvenıyorum ama korkuyorum da elımde degıl :KK43:

Doktor demisse bi bildiği muhakkak var. Bak yukardaki arkadas da pkoluymus ve hamile kalmis. Ne kadar güzel. Rabbim bizim kucagimizi da doldurur insallah. Ne kadar moral o kadar çocuk diyorum :KK66:

Doktor demisse bi bildiği muhakkak var. Bak yukardaki arkadas da pkoluymus ve hamile kalmis. Ne kadar güzel. Rabbim bizim kucagimizi da doldurur insallah. Ne kadar moral o kadar çocuk diyorum :KK66:
cok cok doğru dıyorsun ama ısde elımde degıl kı bu moral bozukluğu...sabahtan berı basıma ağrılar gırdı yemn ederım oyle cok canm skldı kı..burda hep okurdum pko oldum fılan dıye yazan arkadaşları ve cok uzulurdum yazık derdım sukur bende yok derdım ama bende o kervana katıldım..ve hıc de ıc acıcı seyler yazmıyorlar pko da gebelik acısından o yüzden daha da moralım bozuldu :(

cok cok doğru dıyorsun ama ısde elımde degıl kı bu moral bozukluğu...sabahtan berı basıma ağrılar gırdı yemn ederım oyle cok canm skldı kı..burda hep okurdum pko oldum fılan dıye yazan arkadaşları ve cok uzulurdum yazık derdım sukur bende yok derdım ama bende o kervana katıldım..ve hıc de ıc acıcı seyler yazmıyorlar pko da gebelik acısından o yüzden daha da moralım bozuldu :KK43:

Benim cikolata kistlerim de tuplerin önünü tikiyormus. Bazi yerlerde kisirlik olma ihtimali yuksek diyor. Ben de üzüldüm ama ne yapalim Allahtan doktorum iyiydi de bana cok olumlu konuştu. Bakalim eşimin test sonucu ne olacak. Insallah onda bir sorun cikmaz.
Ne olursa olsun biliyorum ki her seyin bir zamani var. Bebislerimiz gobegimize dusecek inşallah. .

Benim cikolata kistlerim de tuplerin önünü tikiyormus. Bazi yerlerde kisirlik olma ihtimali yuksek diyor. Ben de üzüldüm ama ne yapalim Allahtan doktorum iyiydi de bana cok olumlu konuştu. Bakalim eşimin test sonucu ne olacak. Insallah onda bir sorun cikmaz.
Ne olursa olsun biliyorum ki her seyin bir zamani var. Bebislerimiz gobegimize dusecek inşallah. .
ne güzel ne kadar pozıtıfsın ya ve belkı de senn durumun benmkınden de cıddı ama moralın cok güzel maşallah darısı benm basıma soğan kurunu dene bence herkesten bunu hakkında yorum aldım bızım gıbıler ıcın cok ıı bı tedavı yontemıymıs..

Evlat hasreti çeken tüm kardeşlerime Rabbim ennn kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inş.
Canım sakın stres yapma:KK20: en büyük düşmanımız stres.
Bir de soğan kürünü kesinlikle denemelisin :KK66:

ne güzel ne kadar pozıtıfsın ya ve belkı de senn durumun benmkınden de cıddı ama moralın cok güzel maşallah darısı benm basıma soğan kurunu dene bence herkesten bunu hakkında yorum aldım bızım gıbıler ıcın cok ıı bı tedavı yontemıymıs..

Bundan 8 ay once de doktora gittim. Yine kist var demisti. Ben de sogan suyunu uyguladim ve birden cok feci kanamam oldu hemen doktora goturdu esim ve kistlerim patlamis megerse ve rahmim tertemizdi. Ama sogan kurunu birakinca tekrar cikti. Hep de sogan suyu icemeyiz ki. Anlayacagin tamamen çözüm degil. Ayrica pko daha onemli canim. Allah sana sifa versin. Inşallah aliriz guzel haberlerimizi.
Mesela benim eltim de 2 düşük yapti. Biri 3 aylikti. Onun da olmuyir. Olunca da düşüyor işte. Bilemedik ki. Rabbim hayirlisini versin ya. Pozitif olmak zorundayiz mecbur. Veren O, alan da O. Dua edecegiz, tedavimizi olacağız. Insallah meyvesini de alacağız. ;-)

Allah tez acil sifalar verir inşallah.. Benim adetim duzenlidir çok şükür sadece bundan 6 yıl önce bir kez havuza gitmistim soğuktu su umursamadim o günden beri sancılı geçiyor adetim doktora gitmedim ağrı kesici verip yollayacak diye çekiyordum işte ayda 2 gün.. Evlendim 4. Kez adet oldum başladım endişelenmeye :'( ayın 20sinde randevu aldım ilk kez doktora gideceğim inşallah kötü bişey çıkmaz :-( :-(

Bundan 8 ay once de doktora gittim. Yine kist var demisti. Ben de sogan suyunu uyguladim ve birden cok feci kanamam oldu hemen doktora goturdu esim ve kistlerim patlamis megerse ve rahmim tertemizdi. Ama sogan kurunu birakinca tekrar cikti. Hep de sogan suyu icemeyiz ki. Anlayacagin tamamen çözüm degil. Ayrica pko daha onemli canim. Allah sana sifa versin. Inşallah aliriz guzel haberlerimizi.
Mesela benim eltim de 2 düşük yapti. Biri 3 aylikti. Onun da olmuyir. Olunca da düşüyor işte. Bilemedik ki. Rabbim hayirlisini versin ya. Pozitif olmak zorundayiz mecbur. Veren O, alan da O. Dua edecegiz, tedavimizi olacağız. Insallah meyvesini de alacağız. ;-)
valla o soğan suyunun tadı da berbat ama mecbur heralde en kotu ıhtımalle bebıslerımız olana dek ıcmek zorundayız sanırım ... ben bu pko dan cok korkuyorum ama yaaa :(

Allah tez acil sifalar verir inşallah.. Benim adetim duzenlidir çok şükür sadece bundan 6 yıl önce bir kez havuza gitmistim soğuktu su umursamadim o günden beri sancılı geçiyor adetim doktora gitmedim ağrı kesici verip yollayacak diye çekiyordum işte ayda 2 gün.. Evlendim 4. Kez adet oldum başladım endişelenmeye :'( ayın 20sinde randevu aldım ilk kez doktora gideceğim inşallah kötü bişey çıkmaz :-( :-(
bncede en kısa zamanda gıt ama sağlam bı doktora gıtmenı tavsıye edıyorum her kadın doğumcu farklı seyler soyluyo ve sadece senn canını sıkıyolar ben ılk gıttıgımde endometrıtsın ve asla COCUGUN OLMAZ DEMISLERDI MEGER OLE BISEYIM YOKMUS AMA DEDIGIM GIBI SAGLAM BIR DOKTORA gıdıceksın yoksa harab olan sen oluyosun cnm rabbım sana da açıl sıfalar versın ıns bıseyın yoktur..

Evlat hasreti çeken tüm kardeşlerime Rabbim ennn kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inş.
Canım sakın stres yapma:KK20: en büyük düşmanımız stres.
Bir de soğan kürünü kesinlikle denemelisin :KK66:
kesınlıkle denıcem ve bebegım olana dek de ıcıcem sağlığımızın kıymetını bılmemız ıcın maalesef ılle de basımıza bu tarz bısey gelmesı gerekıyo bunu daha ıı anladım :(

valla o soğan suyunun tadı da berbat ama mecbur heralde en kotu ıhtımalle bebıslerımız olana dek ıcmek zorundayız sanırım ... ben bu pko dan cok korkuyorum ama yaaa :KK43:

Korkma boşver. Iç sen soğan suyunu. Valla ben kendimde o gücü bulamıyorum. Hem tadı cok kötü hem de insan yoruluyor gercekten.

Korkma boşver. Iç sen soğan suyunu. Valla ben kendimde o gücü bulamıyorum. Hem tadı cok kötü hem de insan yoruluyor gercekten.
bence kendni zorla bıraz bebek istiyosan buna mecbr gıbı bıseyız.benm annem ıcerdı menopoz ıcın ben asla ıcemem ıyy nasıl ıcıosun derdım kokusundan bıle tıksınırdım ama smdı gel gor kı içmek için can atıyorum cnku kendmı mecbur hıssedıyorum :)

bence kendni zorla bıraz bebek istiyosan buna mecbr gıbı bıseyız.benm annem ıcerdı menopoz ıcın ben asla ıcemem ıyy nasıl ıcıosun derdım kokusundan bıle tıksınırdım ama smdı gel gor kı içmek için can atıyorum cnku kendmı mecbur hıssedıyorum :)

Dogru söylüyorsun tabi. Ama bi esimin sonuclari falan çıksın. Ona göre içerim artik eger icersem. Bi tekrar doktora gideyim de bakalim ne diyecek ona göre artik bir karar alacagim mecbur..

Back