Çocuk Hastalıkları canım çok sıkkın kızlar.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Hadise_5426

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
90
2
86
36
Sakarya
7 aylıkken kızıma 4 aşı birden vuruldu capur cupur emen kızım aşıdan sonra 4 gün 39 derece ateşle yattı ve doktor boğazlarının iltihaplandığını söyledi antibiyotik kullandık geçti ama o günden beri

kızım artık meme emmiyor işin ilginç yanı sağıp verdiğim sütüde çıkartıyor dayandık mamaya çok canım sıkılıyor yaaa emmiyor memeyi görünce kopartıyor kıyametleri..

neden böyle yaptın be minik kelebeğim ELİF'im daha çok küçüktün be annem

mecburen devam sütü ve devam sütlü mamalar kullanıyorum ek gıdaların yanında ama inanın

içime hiç sinmiyor

bizimki günde yarım kilo yoğurt yiyor ama diyorum yaaa

hiç anne sütsüz içime sinmiyoor :çok üzgünüm:

sen sağıp vermeye emzirmeye devam et bu geçici bir dönemdirçbenim oğlm beni sadece 4.5 ay emdi sonra bıraktı uğrasştım ama sonra pes etim .tabiki anne sütü çok çok önemli emzirmek duygusu bambaşka ama mamada zehir dil şu mama fobisinden bir kurtulmalı ...

olmuyorsa olmaz canım 7 ay emmesi bile güzel bir olay. en azından mama yoğurt yiyormuş. boşver üzülme. ya inek sütü alerjisi olsaydı da onları da yiyemeseydi... benim oğlanın alerjisi var mesela. daha 16 aylık ama ağzına süt girmedi henüz. geceleri çok zorlanıyorum. beni emiyor ama tabi sütüm yok denecek kadar az olduğu için doymuyor. gece bana yapışık uyuyor.

benim kizimda 4 aylikti 2 asi yapilmisti cok aglamisti ama atesi cikmamisti benimkide o gun dahil olmak uzere hic emmek istemedi uyutup oyle emzirdim 6 aylik olana kadar simdi de emiyor ama doyurucu deil 2-3 dakika toplasan gunde 15 bilemedin 20 dakika emiyor bende devam sutu kullaniyorum bizde birde inek sutu alerjisi var ne yogur ne peynir yiyebiliyor bende elimden geldigince emzirmeye calisiyorum corbalarina bile devam sutu koyuyorum sut iciriyorum emmek istemeyen bebek cok zor allah kolaylik versin sende uyutup emzirmeyi dene yada yalanci memeye alistir belki emmek ister

devam sütünün markası ne canım?

cnm benim bebeğimde 4 aylıkken meme emmeyi reddediyordu 9 saat meme emmedi direndi sürekli ağladı h.ü ne götürdük gecenin bi yarısı acillere taşındık bişi diyemediler.tiksinmiş olabilir mi sütümden dedim olabilir dediler.sütümü sağıp verdim almadı.gündüz 3 kere falan emiyodu bi kaç dakika, o da açlıktan diye düşünüyorum.gece uyurken sık vermeye başladım bu sefer.şükür aldı.sonra kendi kendine düzene girdi gündüzde emmeye başladı.ben bu olayı çocuğun dış dünyayı keşfetmeye başlamasına bağlıyorum emmek istemiyo sürekli başka şeylere bakmaya çalışıyo en ufak bi ses hemen dikkatini dağıtıyo.şimdi de sadece yatarak emiyo kucağımda yine dikkati dağınık oluyor ve sağ solla ilgileniyor.6.ayımızı tamamlamaya 2 hafta kaldı inş bırakmaz

Bence pes etme, benimkide durup dururken 7 gün emmemişti en ağır uykusunda bile, pompa aldım öylede içmedi herkes bıraktı artık dedi, ben emeceğine inanıyordum ve allaha şükür emdi. devam ediyoruz.
7. aya kadar beslemişsin anne sütüyle, bıraksa bile üzülme artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…