- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Kesinlikle söylenmeli.Şahsi fikrim söylemek lazım. Benim de kronik bir hastaligim var, oda genetikle alakalı. Bence neyin ne olduğunu eş olacak kişiye söylemeli.
Şizofreni zor bir hastalık. Eniştemin ailesinde var. Allah acil şifa versin.
Kronik, surekli ilaç kullanmak zorunda ama ileri boyutta degil. Teşekkür ederim..cok gecmis olsun zor bir hastalik cok ugrastim bende umarim ileri boyutlarda degildir allah sifasini versin
Halamin kaynı şizofren kendi çocuklarında yok ya da diğer kardeşlerinin çocuklarında ama halamın oğlu şizofren, kimde nasil olacağı beĺli degil. Peki babanızın akrabalarinda var mı?[/QU
Hayır başka kimsede yok.
Bu tarz durumları beklemek için nişanlanmayı vs beklememek lazım en başında anlatılmalı diye düşünüyorum. Sonra soru işaretleri ve güvensizlik oluşabilir.Tabi ki evet haklisiniz. Ben de yargilamasi için değil ama aramızda böyle bir seyin gizli kalmamasi için söylemek istedim..
Kesinlikle söylenmeli.
Bekaret ile karıştırıyor konuyu bazıları. Bu durum ikisinin çocuğunu ilgilendiriyor, tam da eş adayını değil.
Ha ayrılır, ha yoluna devam eder, onun seçimi, bu yüzden de suçlanamaz ki.
Ben de bunu destekledim ya zatenEvet çocuklar önemli bir faktör.
Şöyle birşey de var: biz sadece eşlerimizle evlenmiyoruz. Aileside bizim ailemize katiliyor. Ağır hastalıkları ne zamana kadar saklayabiliriz ki? Annemizin babamızın bize ihtiyacı olsa koşarız hemen. Eşimiz de durumu sonradan anlasa "bana niye güvenmedim?" demez mi? Böyle önemli durumları saklamamak lazım, çünkü es adayının hayatını gelecekte etkileyebilir. Bekaret konusu bambaşka. Bakire olup olmamak bir secenek, ama hastalık değil. Hastalık da hepimiz için. Allah şifa versin inşallah
Ben de bunu destekledim ya zaten
Zaten taşıyıcı olmaktan endişe ediyor
Kaygısı kendisi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?