Canım askerime sürprizim(sizce nasıl?)

Demetimm fıstığım benim, senden böyle senin gibi güzel bir hediye çıkması hiç şaşırtmadı beni.
Rabbim tek ayrılığınızı askerlik olarak yazsın kaderinize inşallah.
Mutluluğunuz daim olsun bitanem,
Allah bozmasın :nazar: a.s.

:mymeka: :mymeka:
gözlerim doldu beeeeee

cok hoş bi hediye olmuşşşş... tez kavuşunnnnnnnn:1hug:

AH CANIM AH SENİ ŞİMDİ DAHA ÇOK ANLIYORUM HASRETLİK ÇEKİYOSUN EN ÖNEMLİSİ VATANI KORUYAN ANLI ŞANLI ASKER BEKLİYOSUN..BİLİRİM BU ZOR GÜNLERİ BENDE BEKLEDİM ASKERE GİDEN SEVGİLİYİ BEKLEMEK HER KIZIN HARCI DEĞİLDİR.ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM Kİ BU KADAR UZUN ZAMAN ZARFI BERABER OLMAK GERÇEKTEN YÜREKTEN SEVGİYİ AŞKI VE VAZGEÇİLMEZLİĞİ GÖSTERİYOR.ORTAK NOKTAMIZ ÇOK BİZİMDE ÇOK UZUN ZAMAN OLDU DOLU DOLU TAM 9 YIL :asigim:.EĞERKİ SEVGİLİNE BAŞKA SÜRPRİZLER YAPMAK İSTERSEN AKLINDA BULUNSUN DİYE YAZIYIM DEDİM GEÇEN YIL BENİMKİDE ASKERDEYKEN SEVGİLİLER GÜNÜNE HEDİYELER YAPTIRMIŞTIM BAYA Bİ ZAMANIMI ALMIŞTI.İLK ÖNCE SÖZ YÜZÜĞÜMÜZDEN BAŞLADIM OLAYA,GİTTİM HEM ONA HEM BANA ALDIM ÇOK GÜZEL PAKET YAPTIRDIM(NE ZAMANDIR SAYIKLIYODU O DÖNEMDE İZİNE GELİNCE DEĞİŞTİRELİM DİYE AMA BEN ONA FIRSAT VERMEDİM)ELİMDE ONUN ESKİ YÜZÜĞÜNDEN Bİ TANESİ OLDUĞU İÇİN BENİM İŞİME ÇOK YARADI YOK BU BÜYÜKMÜ GELİR PARMAĞINA YOKSA KÜÇÜKMÜ GELİR DİYE DERTTEN KURTULDUM.HER NEYSE SONRA GİTTİM FOTOĞRAFCIYA İKİMİZİN FOĞORAFINI FOTOSHOP İLE BEN GELİNLİKLİ O İSE DAMATLIKLI OLARAK YENİ Bİ RESİM YAPTIRTTIM GERÇEĞİN TA KENDİSİ OLDUa.sSONRA YİNE BAŞKA Bİ RESMİMİZDEN PUZZLE YAPTIRRTIM.VE PUZZLENİN HER PARÇASININ ARKASINA KÜÇÜK GÜZEL SÖZLER YAZDIM.VE ARDINDAN ŞAİRANELİĞİMİ ORTAYA KOYARAK ÇOK GÜZEL Bİ MEKTUP YAZDIM.HERBİR HEDİYEYİ AYRI AYRI PEKETLERE KOYDUM VE HEPSİNİN ÜZERİNEDE KALPTEN YAĞITLARA BİZİ ANLATAN SÖZLER YAZDIM..VE KARGOYLA TAAA KIBRISA YOLLADIM ONA GÖRE GÜNÜNÜ HESAPLADIM SEVGİLİLER GÜNÜNDEN 5 GÜN ÖNCESİ YOLLADIM TA KIBRISA TAM O GÜN ELİNE GEÇTİ VE BENİ ARADI SEVİNÇTEN AĞLADI CANIM AŞKIM BENİM.ZATEN ASKERDE ÇOK İLGİYE İHTİYAÇLARI OLUYO ŞIMARTILMAK İSTİYOLAR EĞER İŞİNE YARARSA ÖNERİMMa.s.

tatlım guzel olmus elıne saglık,
ben bunların yanında sekerleme cukulata atkı bere eldıven de koymustum
ıc camasırı da alabılırsın bu da yeterınce sade ama bari cukulata koy yesın orada, guzel suslemıssın sekerım. aglıycak oralarda, kıymet bılse bari.. :oklava:

çok güzel olmuş yazdıklarını okurken bir an bu bizmiyiz dedim bizde 8yıldır devam ediyoruz ve dediğin gibi her sene geçtikçe oh be diyoruz az kaldı dahada yaklaştık diyoruz karşımda biz gibi birini görünce çok sevindim valla

Bu topik içimi çok acıttı..tam herşeyi unutmuşken onsuz 2 ayı geride bırakmışken bıçak gibi saplandı yüreğime..bitti arkadaşlar biz dönüşü olmayan yola girdik..ben ve o hiç bir zaman olmıcaz hayatlarımızda ..sevgi acı veriyorsa artık bitmeli dedi annem ailelerimiz..hastaydı ruhu , benliğimi yitirdim sayesnde ben olamadım hç bi zman..onun istediği oldum.. nefes alamadım yok oldum ..kmsem kalmadı etrafımda..ve şimdi ben bir tek onu istemiyorum hayatımda..
Allah yolunu açık etsin karşısına ii insanları çıkarsın..
benden bu kadarmış 8 yıl dile kolay ..kötü demem asla her saniyesi özeldi..
neyse ...​

Bu topik içimi çok acıttı..tam herşeyi unutmuşken onsuz 2 ayı geride bırakmışken bıçak gibi saplandı yüreğime..bitti arkadaşlar biz dönüşü olmayan yola girdik..ben ve o hiç bir zaman olmıcaz hayatlarımızda ..sevgi acı veriyorsa artık bitmeli dedi annem ailelerimiz..hastaydı ruhu , benliğimi yitirdim sayesnde ben olamadım hç bi zman..onun istediği oldum.. nefes alamadım yok oldum ..kmsem kalmadı etrafımda..ve şimdi ben bir tek onu istemiyorum hayatımda..
Allah yolunu açık etsin karşısına ii insanları çıkarsın..
benden bu kadarmış 8 yıl dile kolay ..kötü demem asla her saniyesi özeldi..
neyse ...​

ağlatıcan kız beni :gitme:

tamda ıssız adamı izlerken senağlama

bence süper olmuş canım...

aldığın bir kazak ya da ayakakabı bu kadar mutlu edemez di onu ...

çok mutlu olacak ve seni daha da çok sevdiğini anlayacak..:)

Kızlar biz ayrılalı 8 ay oldu , ne yazık ki bitmesi gerekiyordu.Topiğimin silinmesini rica ettim ama yasakmış LÜTFEN yorum yazmayın canımı acıtıyor,ayrıca yetkili arkadaşların bilgisi olsun içeriği silmek istiyorum en azından ..Çok teşekkürler duyarlılığınız için... a.s.

Back