Saç Rengi ve Saç Boyama canım arkadaşlarım ben akmış siyahtan bu renge nasıl dönerim(resimlii)

sedefokt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
77
1
86
Ankara
arkadaşlarım bana neler yapabileceklerim hakkında bilgi verirmisiniz sizce kuafördemi yaptirim yoksa kendim yapabilirmiyim saçlarım sarıydı(röfle) siyaha boyattım 1 hafta arayla 2 defa 3 aydır boyamıyorum ve saçlarımın arkası acayip aktı beyaz sabun sayesinde nerdeyse sarılarım çıkacak:)ben şimdi aşağıdaki renge dönmek istiyorm sanırım açık kumral bu renk bana neler yapabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• $S7304202.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 592
  • $S7304204.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 351
  • $normal05ke6.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 280
  • $tapetynaplochucelebrityis9.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 515
  • $try_to_shut_me_up_em_nyc_-_1.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 263
ilk 2 resim benm saçlarım sonraki 3 resimde dönmek istediğim renkler yardımlarınızı bekliorm

üzgünüm ama zor görünüyo ancak çok iyi boya kullanan iyi bi kuaföre gitmen gerekiyo 2 boyamadan sonra tutar diye umud ediyorum

evet açık küllü kumral olduğu kesin ama ilk resim tam kumral gibi durmuyor uçları şuan benim rengimde [ açılmış saçımın üzerrine yaptığım fındık kabuğu-sarı karışımının yine üzerine yaptığım kumral neticesikafamçokkarıştı) bende gösterdiğiniz kumralı yapmaya çalışıyorum şu sıralar ama açılan saça ( ki koyu renk saç çok sapsarı açılmaz sanırım yıpranmaması için ) ilk seferde tutmuyor birkaç sefer üst üste boyamak gerekiyor , yani anlayacağınız bir kuaför parası harcanıyor , bence gidin kuaföre bari uğraşmazsınız o kadar

açtırman lazım gende ....ben açtırcam diye 2 defa yaktım saçları bidaha tövbe .......bu arada benim saçlarım seninkinden çok daha fazla akmıştı genede yandı kestirerek kurtulmaktan başka çare yok malesef

palette yoğun renk açıcı üstünede neva color acık kumrala boyuyucam umarım istediğim küllü sarıyı elde edebilirim sonucları yazıcam :)

stuff senin saçlarındamı benimki gibii:)eğer öleyse neolur bana yardım et :)sonuçlarını bekliormmm

diğer arkadaşlarımada tşk ederim yorumlarınız için boya silicisi falan diyorlar ya onlarla yapılsadamı yanma oluorr tecrübeli arkadaşlar yardımlarınıza görüşlerinize ihtiyacımm var:)

arkadaşım siyaha boyayanlardan ve sonrada sıkılanlardanım bende.silici dedikleri şey saçta bulunan rengi 4 tona kadar açabiliyormuş.yani bu silici siyah çin geçerli değil.çünkü siyah bir tondur.ve siyahın açığı koyusu yoktur.silemek değil yapacağın işlem saçını açtırmak.bende yılbaşından önce açtırdım saçımı..sonuç şudur.yandım bittim mahvoldum saçım gitti diyemeyeceğim.yanma denen şey olmadı bende.saç tellerim biraz inceldi.açma işlemini yaptıktan sonra 3 4 parmak kadar kesti saçımı.uçlara doğru yine bir miktar kuruluk vardı.iyi bir şampuan,krem,ve durulanmayan bakım kremini hiç aksatmadan kullandım.daha bir ay bile olmadan saçlarımdaki kuruluk gitti.saçı boyatıp yakasını bırakmıycaksın.bakımını yapcaksın.saçımızında cildimizden farkı yok.ellerimize yüzümüze nasıl krem o bu şu kullanıyosak saçımızada bakarsak iyi olacak.

saçım aktı demişsiniz evet akmış ama farkındaysanız daha çnce saçınız röfle olduğu için sarı yerlerde bi renk değişimi olmuş siyah açılması en güç bi boyadır.kendiniz evde yapabileceğinizi sanmıyorum çünkü saça çok ii işler siyah akıltılması gerek kendiniz akıtmaya kalktığınızda saçınızda turunculuk ve farklı bi renk karışımı olacağını düşünüyorum siz en iyisi bi kuaföre gidin istediğiniz küllü sarıya çeviremezsiniz bu saçı.

canım benimde sana tavsiyem kuaföre gitmen siyahtan istediğin renge geçmek için hem kendini yoracaksın ,hem de çok para harcayacaksın imkanın varsa iyi bir kuaför bul istediğini yaptır

illaki açılması lazım canım istediğin renk kendi saçına göre çok açık keşke sarıdan direk bu renge geçseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…