canım arkadaşım meleklerini kaybetmiş:(((

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
363
2 sene boyunca güneydoğunun küçük bir ilçesinde acısıyla tatlısıyla aynı evi paylaştığım.
ailemden uzak kaldığım o küçük ilçede bana her zaman destek olan canım arkadaşım Arzum 27. haftalık erken doğumla dünyaya getirdiği Meleklerini ne yazık ki kaybetmiş.
Kaybetti diyemiyorum malesef.
Malesef arkadaşımın yanında olamadım. Her ikimizin de tayini çıktı çünkü 4 sene önce.
ben İstanbuldayım o Urfada.Hep aklımdaydı hep kalbimdeydi ama hayat koşuşturması içinde birbirimizi arayıp sormaya fırsat bulamadık çok fazla.
2-3 ayda bir görüşüyorduk kendisiyle. Hata bende aslında telefonları değişen bendim. Benim ona ulaşmam lazımdı. Hamile olduğunu biliyordum ikizleri için gün saydığını.
Hatta 3 gün önce tesadüf kk da ikizlerle ilgili topikte gördüm onu.Yazdıklarından tanıdım onu. Bulunduğu şehri kilosunu falan anlatınca bu benim canım arkadaşım zuzum dedim.
Canım arkadaşım ne bebeklerinin doğumunda ; ne de 2.5 ay hastanede yattığın o dönemde yanında olamadığım için senden tekrar tekrar özür diliyorum.
Seni çok seviyorum canım Başın sağolsun bi tanem

çok üzüldüm Allah sabır versin tez zamanda doldursun kucagını inşallah tekrardan

Ben kendisini tanıyorum biforumda tanıştık ikimizde aynı donem hamilesiydik arzunun bakana kötü bisey geldiniz gördüğüm rüya sonucu öğrenmiştim ve ona elimden geldi kadar destek olmaya çalıştım ama malesef Yusuf ile Muhammed mustfayi kaybettik o gunü hiç untAmiyirum iki oğlunuda kaybettim demişti Allah inşallah en kısa zamnda ona tekrar hamile kalmayı ama bu sfer zannında saglikla kucaklamiyi nasip etsin inşallah

amin canım.
ortak arkadaşımız demek ki arzu çok sevindim buna.
yaşadıkları gerçekten çok zor.Allahım ona yardımcı olsun.hayırlısıyle bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben öğrenince çok oldum .

başın sağolsun, biz insanlar malesef böyleyiz hayat koşuşturmasına bir dalıyoruz, geçmişi hep ihmal ediyoruz,keşke demek yerine sevdiklerinize ulaşın arkadaşlar, dost bulmak kolay değil, artık bu çağda teknoloji çağında mesafelerin hiçbir önemi kalmadı

Back