Merhabalar ,
Sevgilimle 2 senelik bir ilişkimiz var ,kendisi çok ilgili bir insandır.Beni benden daha çok düşünen , değer veren insan ,kıskançtır.
Arada ufak tartışmalarımız oluyor. geçenlerde facede birini eklemiş , bende niye ekledim dedim farkında bile değilim telefondan giriyorum yanlşlıkla olmuştur ,bikaç defada bikaç erkeğe öyle istek göndermişti sonrasında hemen sildiydi .geçtiğimiz kasım ayında eski sevgilisinin akrabasını arattmış facede ,ben o zaman kim olduğunu bilmiyordum sorduğumda kim diye o zaman söylemişti.o zamanlarda brde kendi aramızda yüzük takmıştık
Aklımda olan konu olduğu için birini ekleyince ben bu akraba durumunu da söyledim unutmasaydın ne diye benimlesin diye.
Konu benim face durumuna geldi ben daha önceden yazılar felan yazardım eski sevgilimle ilgili geçmişe bakınca görünüyor tabi o zamanlarda silmek aklıma gelmemişti.tek tek onları hep silmiş profilimden ciğeri beş para etmeyen insan için o kadar şeyler yapmışsın bu kadar aptalsın işte!! dedi..sen bana ilgisizsin, ona yaptığının dörtde birini bana yapmıyorsun resim paylaşmıyorsun ikimizin berbaer ismi vardı o yapmıştı onuda sildiydim resim etiketlemeleinde akrabalar görür diye , onu da kattı o zamanlar akrabalar görmüyorda şimdi mi bende mi görürler çok katıın bana karşı ,güzel söz bile duyamıyorum bu benim zoruma gidiyor dedi , ben seni sevdiğimden ,aşık olduğumdan dolayı mı böylesin dedi.
Bana eski sevgilim ile ilgli aptalsın bu kadar demesi içimi yaktı resmen çok kötüüyüm bu yüzden soğk davranıyorum ona
arada aptal ,gerizekalı der ,sizin sevgilileriniz söylüyor mu ?ne yapıyorsunuz veya söylememesi için.