• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım acıyo

Kabız oldum demek yeterli, bu kadar detay gerek yoktu.

Hem yaşın ne kadar genç. Sağlıklı beslenme ve spor varken, niye abuk sabuk diyet takviyeleri?

O gıdaların içeriğini okuyor musun? Acayip zararlı bir çok şey oluyor...kalori kısacağım diye sağlığına zarar.
Rahatsız ettiysem Özür dilerim dsha önce bu şekilde bi kabızlık la karşıladığı için açıklama gereğinde bulundum 45 kilo başladığım atletizm hayatıma 80 kilo son verdim spor yapınca vermedim kş atletizm hocam a da çok teşekkürler her gün moralimi bozmayı beceriyordu patates kızartması yedim diye sshayı 6 tur artırmıştır sonucunda ne oldu ben ona dsha çok sinirlendim ve eve gidince yine yemek yedim ayriyetten 1 ay spor salonuna gittim 1 kilo aldım spor bana yaramıyor sağlıklı beslenmeyide o ürünü kullanmadan beslenebiliceğimi sanmıyorum kilolu bi aileyiz bi oturultra 3 tabak pilav yiyen insandım şimdi 2 yemek kaşığı yetiyor daha fazla yiyemiyorum çünkü

Önceki bu diyet ürünü sadece su kaybettiriyor ve bıraktığım anda kilo almaya başlıyorsun. Kilo kaybettiğini zannetme aldatmaca sadece

Önceki bu diyet ürünü sadece su kaybettiriyor ve bıraktığım anda kilo almaya başlıyorsun. Kilo kaybettiğini zannetme aldatmaca sadece
Bugunde itibaren bırakıyorum önceden ekmeksiz bişey yiyemiyodum artık yiyemiyodum buda bi başarı benim için benide anlarsınız umarım

Akşam suya iki ceviz,2 kayısı koyup bekletin,sabah ilk iş bu suyu için,ceviz ve kayısıları da yiyin tabi.
Bu metabolizmayı da hızlandırır bağırsak hareketlerinizi de arttırır.
Bol lifli beslenin. Meyve,sebze yiyin bolca.
Zeytinyağı ekleyerek tabi.
Bol su ve harekette kabızlığı önlemede faydalı.
Bol prebiyotik beslenin. Turşu,yoğurt yiyebilirsiniz. Yada probiyotik şaseler var eczanede,onları kullanabilirsiniz. Kabızlık ve ishale iyi geliyor.

Akşam suya iki ceviz,2 kayısı koyup bekletin,sabah ilk iş bu suyu için,ceviz ve kayısıları da yiyin tabi.
Bu metabolizmayı da hızlandırır bağırsak hareketlerinizi de arttırır.
Bol lifli beslenin. Meyve,sebze yiyin bolca.
Zeytinyağı ekleyerek tabi.
Bol su ve harekette kabızlığı önlemede faydalı.
Bol prebiyotik beslenin. Turşu,yoğurt yiyebilirsiniz. Yada probiyotik şaseler var eczanede,onları kullanabilirsiniz. Kabızlık ve ishale iyi geliyor.
Teşekkür ederim denerim

Tükettiğinden fazla hareket seni özüne döndürür. Kaldı ki sporcuymuşsun. Sen bunları bizden daha iyi bilirsin. O garip şeyleri içmeyi bırak önce kendini sev ve kendine inan gençsin . Bize göre daha kolay verirsin. Hadi şimdi çık bir yürü temizhava yüzüne çarpsın. Ben başarırım de ve yola koyul. Keşke senin yaşında olsaydım şimdi :)

Evet çok kiloluyum 1.52 boyum var ve 80 kiloydum 5 kilo verdim bunu içmeden ama hastaydır o zaman da şimdi 70 kiloyum psikolojim bozuldu insanların sürekli eleştirmesinden bıktım hiçbir şey giyemiyorum kendimi güzel hissetmiyorum sürekli zayıla diyen insanlardan da bıktım napabikirim ben
Bırakıp eski yeme düzeninize dönünce kolayca kilo alırsınız ama.
Bence Karatay beslenmesini araştırın.
Gayet sağlıklı ama güzel kilo veriliyor.
Bu kadar az beslenmek su kaybettirir kilo kaybettiğinizi sanarken siz.
Yaşınız çok genç. Sağlıklı beslenerek,paketli abur cuburdan uzak durur,karbonhidratı minimumda tutup,1 saatte yürüyüş yaparsanız kalıcı şekilde kilo verirsiniz.
Bu diyet shake'leri sizi kısırdöngüye sokar. Kilo vermek için hep kullanmak zorunda kalırsınız.
Beslenme alıskanlıklarınızı düzeltmekle başlayın işe,gerisi gelir.
Hızli kilo vermek değil önemli olan,kalıcı olarak verebilmek mesele.

Tükettiğinden fazla hareket seni özüne döndürür. Kaldı ki sporcuymuşsun. Sen bunları bizden daha iyi bilirsin. O garip şeyleri içmeyi bırak önce kendini sev ve kendine inan gençsin . Bize göre daha kolay verirsin. Hadi şimdi çık bir yürü temizhava yüzüne çarpsın. Ben başarırım de ve yola koyul. Keşke senin yaşında olsaydım şimdi :)
İnanın temiz hava almayı bende çok isterdim ama kış aylarında malum kış da diyemeyiz duman çekiyoruz içimize tek başıma da çok canım sıkılıyor arkadaşım da yok

Rahatsız ettiysem Özür dilerim dsha önce bu şekilde bi kabızlık la karşıladığı için açıklama gereğinde bulundum 45 kilo başladığım atletizm hayatıma 80 kilo son verdim spor yapınca vermedim kş atletizm hocam a da çok teşekkürler her gün moralimi bozmayı beceriyordu patates kızartması yedim diye sshayı 6 tur artırmıştır sonucunda ne oldu ben ona dsha çok sinirlendim ve eve gidince yine yemek yedim ayriyetten 1 ay spor salonuna gittim 1 kilo aldım spor bana yaramıyor sağlıklı beslenmeyide o ürünü kullanmadan beslenebiliceğimi sanmıyorum kilolu bi aileyiz bi oturultra 3 tabak pilav yiyen insandım şimdi 2 yemek kaşığı yetiyor daha fazla yiyemiyorum çünkü
Çok gençsin, inan uzun planda yarardan çok zararı olur. Bari diyetisyene gitsen.

Evde ana yemek ne pişiyorsa ye, pilav, makarna ekmek gibi yan şeyler tüketme. Şeker ama asla.

Lifli gıdalar, yulaf, bol su, zeytinyağlı salatalar sindirimini düzene sokacaktır.

Sabah özellikle aç karnına 2 bardak ılık su içmeye çalış.

Bırakıp eski yeme düzeninize dönünce kolayca kilo alırsınız ama.
Bence Karatay beslenmesini araştırın.
Gayet sağlıklı ama güzel kilo veriliyor.
Bu kadar az beslenmek su kaybettirir kilo kaybettiğinizi sanarken siz.
Yaşınız çok genç. Sağlıklı beslenerek,paketli abur cuburdan uzak durur,karbonhidratı minimumda tutup,1 saatte yürüyüş yaparsanız kalıcı şekilde kilo verirsiniz.
Bu diyet shake'leri sizi kısırdöngüye sokar. Kilo vermek için hep kullanmak zorunda kalırsınız.
Beslenme alıskanlıklarınızı düzeltmekle başlayın işe,gerisi gelir.
Hızli kilo vermek değil önemli olan,kalıcı olarak verebilmek mesele.
Bıraktım gitti ama kilo alıcağımı sanmıyorum çünkü bi sebep var bu işe başlanan da sebep oydu kendim için dayanamadım onun için dayanırım

Çok gençsin, inan uzun planda yarardan çok zararı olur. Bari diyetisyene gitsen.

Evde ana yemek ne pişiyorsa ye, pilav, makarna ekmek gibi yan şeyler tüketme. Şeker ama asla.

Lifli gıdalar, yulaf, bol su, zeytinyağlı salatalar sindirimini düzene sokacaktır.

Sabah özellikle aç karnına 2 bardak ılık su içmeye çalış.
Teşekkür ederim

Bıraktım gitti ama kilo alıcağımı sanmıyorum çünkü bi sebep var bu işe başlanan da sebep oydu kendim için dayanamadım onun için dayanırım
Anliyorum ama ben yinede dikkat edin derim.
Dediğim gibi vucut çok kolay alışıyor. Uzun süre ac kalsanız dahi bir zaman sonra kilo verme duruyor,vücut depolamaya geçiyor kıtlık sinyali alıp. Haliyle yemeye başlanınca kilo alınıyor.
Sağlıklı beslenme+sporla o kadar rahat verirsiniz ki,yaşınız müsait. Metabolizmanız hızlıdır.
Ben 35 yaşındayım,hep kilo almaya meyilli bir insan olarak yaşadıklarımı yazdım size.
Şu an 3.5 aylık hamileyim,henüz kilo almadım sağlıklı beslendiğim için. Basit karbonhidrat,basit şeker tüketmediğim,hareket ettiğim için.
Siz çok kolay verirsiniz. Yeter ki isteyin.

Anliyorum ama ben yinede dikkat edin derim.
Dediğim gibi vucut çok kolay alışıyor. Uzun süre ac kalsanız dahi bir zaman sonra kilo verme duruyor,vücut depolamaya geçiyor kıtlık sinyali alıp. Haliyle yemeye başlanınca kilo alınıyor.
Sağlıklı beslenme+sporla o kadar rahat verirsiniz ki,yaşınız müsait. Metabolizmanız hızlıdır.
Ben 35 yaşındayım,hep kilo almaya meyilli bir insan olarak yaşadıklarımı yazdım size.
Şu an 3.5 aylık hamileyim,henüz kilo almadım sağlıklı beslendiğim için. Basit karbonhidrat,basit şeker tüketmediğim,hareket ettiğim için.
Siz çok kolay verirsiniz. Yeter ki isteyin.
Malesef metabolizmam yavaş troid bezleri yavaş çalışıyo bende

Endokrinoloji doktoruna gittiniz mi?
İlacla normal değerlere çekilebiliyor tiroit hormonlari. Bende kullanıyorum.
Doktora gidince endokrin yöneltti ordan randevu alamadık hep dolu oluyordu tekrar aradık bu sefer tekrar doktora gidin dedi

İnanın temiz hava almayı bende çok isterdim ama kış aylarında malum kış da diyemeyiz duman çekiyoruz içimize tek başıma da çok canım sıkılıyor arkadaşım da yok

Ne alakası var canım. Gezmeye gitmeyeceksiniz spor yapacaksınız . Kaldı ki en güzel spor yalnız yapılandır. Kimseye takılmadan hızlı,yvaş yürür koşarsın. Bence sen önce şu psikolojiden bi çık silkelen .Bu yaşta iyi değil ergersin tamamda kendine yazık edersin

Merhaba arkadaşlar lütfen dalga geçmeyin bi kaç yazı okudum dalga geçilmişti utanarak yazıyorum ama başka çarem yok neyse ben 3 gündür büyük tuvaletimi yapamıyorum 3 gün önce de aynısı olmuştu çok canım yanıyor çıkarırken azıcık çıkıyo biyerde sonra çok canım yanıyor 3 gün önce de böyleydi ve zorlaya zorlaya gözümden yaş geldi çıkarttım ama çok rahatladım gaz çıkıyo ama büyük abdesti yapamıyorum bide ben dezpack diyet ürününü kullanıyorum 16 yaşındayım 12 yaşından büyükler kullanabilirmiş (7 günüm var bitmesine 5 kilo verdim) hergün 2-3 litre su içiyorum kahvaltıda düzenli yapıyorum ve arada akşamları kaçamak yapıyorum çok az da olsa bi yemek yiyorum yengemde kullanmıştı dsha önce onda olmamış o daha rahat çıkartmış hatta bide 3 gün önce çıkarttıktan sonra totomun üstüne oturunca acıyodu ne yapıyım ben yazarsanız sevinirim
Probiyotik yoğurt ve en etkili olan kefir çok faydalı oluyor. Bende aynı dertten muzdaribim. Kuru kayısı incir ceviz bunlari her sabah aç karnına 4 er tane kullan. Akşamdan suda bekletirsende olur. Yediklerine dikkat et kabiz olmamaya çalış

Back