Kuru kayısı demişti annem onu alcam birazdanYesil cay lifli gidalar.. sabah ac karnina balli ilik su..kiwi mandalina elma kuru incir sut salata tuket.. bolca su ic
Evet o da ise .. az yiyosan o da kabizlik yaparKuru kayısı demişti annem onu alcam birazdan
Reklam mı yasak bilgim yok a ile başlayan anlayamadım hemen harekete geçer miDiyet ürünü hakkında bilgim yok. Sabah aç karnına ılık su iç. Birde meyveli yoğurtlar var ya a.. ile başlayan çok iyi geliyor kabızlığa.
Az yiyorum ayıptır söylemesi yine acık diye tuvalete gidemiyorumEvet o da ise .. az yiyosan o da kabizlik yapar
Az yeme demekki dogru diyet yapmiyosun. Bolca kalorisi dusuk lifli gidalar tuketAz yiyorum ayıptır söylemesi yine acık diye tuvalete gidemiyorum
Aslında az değil Karnım fazlasıyla doyuyor eskisine göre azAz yeme demekki dogru diyet yapmiyosun. Bolca kalorisi dusuk lifli gidalar tuket
Neler yiyosun mesela? Neler iciosun?Aslında az değil Karnım fazlasıyla doyuyor eskisine göre az
Sabah 1 bardak şekersiz çay 1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta domarçtes salatalık zeytin peynir klasik kahvaltı 5 saat sonra dezpack içiyorum sütle karıştırıp içiyorum 5 saat geçince tekrar aynı şekilde mama içiyorum 2-3 lt su. BırakSam mı diye düşünüyorum aslındaNeler yiyosun mesela? Neler iciosun?
Hap değil toz ve sütü karıştırıyorum tadı da güzelbu diyet haplari yapiyor maalesef, idare edeceksin kullaniyorsan.
Cok yetersiz bence.. meyve nerde bu diyette? Cok mu kilolusun? Birakip sagliklica yesen gene verirsin benceSabah 1 bardak şekersiz çay 1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta domarçtes salatalık zeytin peynir klasik kahvaltı 5 saat sonra dezpack içiyorum sütle karıştırıp içiyorum 5 saat geçince tekrar aynı şekilde mama içiyorum 2-3 lt su. BırakSam mı diye düşünüyorum aslında
Evet çok kiloluyum 1.52 boyum var ve 80 kiloydum 5 kilo verdim bunu içmeden ama hastaydır o zaman da şimdi 70 kiloyum psikolojim bozuldu insanların sürekli eleştirmesinden bıktım hiçbir şey giyemiyorum kendimi güzel hissetmiyorum sürekli zayıla diyen insanlardan da bıktım napabikirim benCok yetersiz bence.. meyve nerde bu diyette? Cok mu kilolusun? Birakip sagliklica yesen gene verirsin bence
Kanama yok kayısı denicemHemoroid olmuş olabilirsin kanama var mı? Bi genel cerraha görün bence ama yok dersen kayısı o da olmuyosa magnezie calsine diye bi toz var azıcık ondan içebilirsin ama tabiki bi doktora görün yoksa makatını zorlamaktan yırtarsın doktora gitmekten utanma
Mesaj attım. Reklam yasak nolur noolmaz :)Reklam mı yasak bilgim yok a ile başlayan anlayamadım hemen harekete geçer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?