Canı sıkkın nişanlı bayanlar, bu sene zor geçecek diyenler, sohbete buyurun

• Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz 4 aydır nişanlıyız ve şubattan beri sözlüydük zaten ama çok şükür aileler arasında bir problem yok.tek problem onların düğün için daha acele etmesi :)

Bende nişanlıyım yaklaşık bi 10 gündür 9 yıldırda beraberiz ama anlamadığım bazı bayanlar erkeklerin evlilikten korktuğunu nişan zamanı uzaklaştığını falan yazmış çok çok saçma geldi seven insan evlenmek ister ayrıca nişan evliliğe atılan ilk adım değilmi?:26: Erkekler bunun bilincinde değilmi ?

slmlar.
kızlar nişanlandık iyi hoş.ama beklediği gibi olmayan kararsız kalan sıkıntıları olanlar varmı?

slm canım,ben de senin gibi nişanlanınca çok sorunlar yaşadım hatta yüzüğümü atmaya kalktım ikna ettiler tekrar taktım, benim de beklediğim gibi olmadı hiçbisey hala da oyle aslında ama nişanlımla halletmeye calısıyorum ailesini der etmemeye calısıyprum, ayrıl kalınca cok canım yandı o yuzden tekrar aynı seyi yasamamak için takmıyorum eskisi kadar

kızlar bu başlığı yeni gördüm. benim de problemim var ama ben daha nişanlı fln değilim. erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. 2 ylın sonunda yavş yavaş bişiler değişmeye başladı. ufak tefek şeylerden kavga eder olduk ben tam biribimize uygun değiliz galiba bitmeli mi durumuna geldğimde erkek arkadaşım tek taşla gelip evlenme teklifi etti :S aslında onu çok seviyorum bana karşı çok da iyidir kırmaz etmez ama çok fazla uyumsuzluklarımız var.alışkanlıklarımızdan ttutunda izledğimiz filmlere zevklerimize yemek alışkanlığımıza kadar... evlilik dedğin bir ömür sürmeli. bi evin içinde uyumlu olmlıyız. şimdiden bu farklılıklar birbirmizi rahatsız ediyosa bir ömür nasıl gider :S evlenme teklifi bi de yüzükle gelince benm bu fikirlerimin üstü örtülmüş oldu tabi bi süreliğine ama kafam çok karışık ne yapmam lazım karar veremiyorum. içim hem heycanlı hem telaşlı karmaşık durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…