• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canı sıkkın nişanlı bayanlar, bu sene zor geçecek diyenler, sohbete buyurun

• Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

psiqo

...........
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
2.513
18
116
40
Diğer
slmlar.
kızlar nişanlandık iyi hoş.ama beklediği gibi olmayan kararsız kalan sıkıntıları olanlar varmı?

hayırdır canım bi problem mi var..:uhm:

çok şükür bnm hiç bi sıkıntım yok.
beklediğimdende çok çok memnunum.

elbette az çok sıkıntılar olur ama
dua edin nişanlınızı rahat rahat görüyorsunuzdur en azından
tabi başka şehirden nişanlanmayanlar
isteyip nişanlanamayanların durumu daha kötü bence

sanırım sorunlar çiftlerden değilde aileden kaynaklanıyor..nişanlandıktan sonra içlerine girince daha iyi tanımaya başlıorsun we en ufak anlaşmazlıkta nişanlına yansıtıorsun bu da ilişkiye zarar weriyor :) ahh bide benim gibi ewliliğe bi 3 yıl warsa :)

sanırım sorunlar çiftlerden değilde aileden kaynaklanıyor..nişanlandıktan sonra içlerine girince daha iyi tanımaya başlıorsun we en ufak anlaşmazlıkta nişanlına yansıtıorsun bu da ilişkiye zarar weriyor :) ahh bide benim gibi ewliliğe bi 3 yıl warsa :)

evet çok doğru. ben geçtiğimiz temmuzda nişanlandım. okadar sorunlar yaşadımki annem onaylasa yüzüğü atacaktım o derecede yani.
Allah'tan o günleri atlattık Rabbim bir daha yaşatmasın.
ama benim nişanlımın annesi babasıyla sorunum yok, yazın köye çıkıyolar orda dıdısının dıdıları var onlarla yıldızım barışmıyo. nişanlımın anneside haddinden fazla iyi olduğu için haksızlığa uğrasa bile karşısındaki insanın kalbi kırılacak diye bişey demiyo.
o delilerde alışmış tabi benide öyle zannettiler her istediklerini söylemeye çalıştılar her söylediklerinin cevabını aldılar zorlandılar biraz. ama tabi ben bunu nişanlımdan çıkarıyodum hergün tartışıyoduk sayemde:)
şimdi yaz bitti köy işi bitti köye gidilmiyo çok mutluyuz valla.

aileler bi yere kadar karışabilir bence.
ama son noktayı herzaman ikimiz koyduk
hiç bi zaman birbirimizi ailelerimiz yüüzündn kırmadık
bizimde karıştıkları zamanlar oldu
bizde bayağı zorlandık nişanlana kadar.
nişanlandıktan snra şükürki herşey düzeldi.

canım ben de zaman zaman düşündükçe sıkılıyorum çünkü süreç bizim için uzun yani evliliğe 2 yıl var .. o sebeple zaman zaman sıkıyoruz birbirmizi... benim şükür ailelerle ilgili bir problemim yok .. bazen bu zaman benim canımı çok sıkıyor ... geçmek bilmeycekmiş gibi geliyor...

aileler çok zorluyor çokk , birde şu adetler bilmemneler , sıkıcı işler, yıpratıyor ilişkiyi malesf

psiqo geçer herşey napalım biz de bu şekilde bir yolu seçtik... zorluklara gögüs geriyoruz ...

ay ben bu topici niye görmemişim:1shok:
benim derdimi saysam siz şişersiniz, temmuzda nişanlandım ama okadar çok sorun çıktıki şu küçücük zaman diliminde.
nişanlım askere gitti subata dogru gelıcek,zaten asker yolu beklemek zordu bıde üstüne ailelerin anlaşmazlıkları geldi...
ramazan bayramında ailelerimiz fena bozuştu, annemlae annesi konusmuyolar bile ve ailem vazgeçmek istiyo nişandan, kararı bana bıraktılar.
nişanlım olayları duyunca ailesinin tarafını tuttu , şuan pek taraflı gibi gözükmüyo ama ben aklından geçenleri okuyabiliyorum 4 senedir tanıyorum artık çünkü.
yarama tuz bastınız yaamafoldumben çok kararsızım bi iyi bi kötü daraldım artık..
üstelik şimdiden ailesini korursa evlenince beni ezermi diye düşünüyorum hep...
napsam bilmiyorum

ayy offf bende varımm :1no2:
nısanlılık zor derlerde ınanmazdım gercekten oyle yaa :gitme:
cok bunaldım cok sıkıldım
butun bu sıkıntıyı ıcıme atıyorum en sonunda sacma sapan konularda nısanlıma patlıyorum
hele dun gece cok kotu kavga ettık benı cok asagıladın ezdın dedı :1no2:
annesıyle hıc aram yok hıc alısamadım kadına. gecen hafta dogum gunumdu kutlamasını beklerdım ama nerdeeee kafamçokkarıştı
offf bılmıyorum yaa onca zaman nasıl gececekkkkkkkkkk delikafadulden ( 3 - 3,5 yıl)
ayy bıde 2012 kıyamet kopacak dıyolar asabım bozuluyo kötükedihüso
evlenemeden ölecem :1shok: tabı allah bılır ya benımkıde laf :çok üzgünüm:

kızlar benim ailelerle ilgili hiç problemim yok. beni en fazla düşündüren çok uzağa gelin gitmem. ve de borcumuz olur mu? ama en önemli problemim uzağa gitmem.

kızlar ben yokken baya yazmışsınız.
herkesin derdi ayrı ayrı.
gracem sende zamana değinmişsin çok haklısın.
ya bu işler şans işi.kimininki tıkır tıkır yürüyor.
bende zor bi nişanlılık geçiriyorum.
allah sonumuzu hayır etsin

kızlar neler oluyor hayırdır nişanlanmaya gün saydık şimdi herkes dertli
nişanlılık cidden zor
bide kim diyo kıyamet kopcak diye :(((

kızlar allah yardım etsin valla şükür
ben iyiyim ya
hiç sorun yaşamadım. el üstünde bile tutukları oluyo
tabiki en doğrusu bu olmalı
neden tartışılır, neden böle yaparlar anlamam

nişanlılık zor dönem kızlar ama aslada bida ele geçmeyecek bir dönem kıymetini bilmek lazım

Back