-
- Konu Sahibi biyologcagla
baslıgı görünce yazmadan gecmiyim dedim
benim de canım cok sıkılıyooo bayram gelmiş neyimee ailemin yanına gidemedim cünkü eşimin izni yokkk canım fena halde cok sıkkınnnn
şimdilik bekarım bakalım ya seneye sonbahar ya da 2013 belli değil henüz hayırlısı :) işte biz de evli olan diğer aile üyelerini bekliyoruz napalım :)
Hayırlı bayramlarrr sana da :) Allah sağlıklı mutlu bir bayram geçirmeyi nasip etsin hepimize...
uyyy melisimm sendemi burdaydın kuzucumm yaa napıosun çok öslemiştim seni görüşemedikkküzülmee bu seferde böyle olsun saglık olsun tatlım başaka zamn gidersiniz
olsun bir dahaki bayrama inşallah yanlarında olursun.... üzme kendimi...
şimdilik bekarım bakalım ya seneye sonbahar ya da 2013 belli değil henüz hayırlısı :) işte biz de evli olan diğer aile üyelerini bekliyoruz napalım :)
Hayırlı bayramlarrr sana da :) Allah sağlıklı mutlu bir bayram geçirmeyi nasip etsin hepimize...
uyyy melisimm sendemi burdaydın kuzucumm yaa napıosun çok öslemiştim seni görüşemedikkk
inşşş canım yaaaaa
üzmee sen kendiniiii telefon açarsın seslerini duyarsın bi karsın başka seferde gitmisin yanlarınaa
bende öslemişim cnm yaa iymisinnn ogluşun nasıl öpp benimi çinn kuzucugu
uyyy melisimm sendemi burdaydın kuzucumm yaa napıosun çok öslemiştim seni görüşemedikkk
inşşş canım yaaaaa
üzmee sen kendiniiii telefon açarsın seslerini duyarsın bi karsın başka seferde gitmisin yanlarınaa
bende öslemişim cnm yaa iymisinnn ogluşun nasıl öpp benimi çinn kuzucugu
saol teyzesi öperimmm
ne çini kıss piss onlar pisss japon de barııııöpüldün kuzucum
saol teyzesi öperimmm
ne çini kıss piss onlar pisss japon de barııııöpüldün kuzucum
japon pekii:)) senimi kırımm aşkitom :)melikem iy bayramalr arada gelsene burya laflarızz biz çıkıyoruz birazdan ziyeretee öpüldün
japon pekii:)) senimi kırımm aşkitom :)melikem iy bayramalr arada gelsene burya laflarızz biz çıkıyoruz birazdan ziyeretee öpüldün
uyyy yirim men seniii bebekomm gelerem canımın içii sen iste yeterkiii kuzucum benimm ii gezmelerrrrrrrrr