Canı Sıkılan Gelsin :)

valla maillerime bakayım diye girdim sonra dedim hadi foruma da bakayım bakmışken de bir iyi bayramlar diliyim dedim :) anneyle babayla oturunca başkalarının gelmesini bekliyoruz malum :)

baslıgı görünce yazmadan gecmiyim dedim :KK3:
benim de canım cok sıkılıyooo bayram gelmiş neyimee ailemin yanına gidemedim cünkü eşimin izni yokkk canım fena halde cok sıkkınnnn :KK43:

şimdilik bekarım bakalım ya seneye sonbahar ya da 2013 belli değil henüz hayırlısı :) işte biz de evli olan diğer aile üyelerini bekliyoruz napalım :)
Hayırlı bayramlarrr sana da :) Allah sağlıklı mutlu bir bayram geçirmeyi nasip etsin hepimize...

şimdilik bekarım bakalım ya seneye sonbahar ya da 2013 belli değil henüz hayırlısı :) işte biz de evli olan diğer aile üyelerini bekliyoruz napalım :)
Hayırlı bayramlarrr sana da :) Allah sağlıklı mutlu bir bayram geçirmeyi nasip etsin hepimize...

amin cnm hepimize inş:emir_bebek:

uyyy melisimm sendemi burdaydın kuzucumm yaa napıosun çok öslemiştim seni görüşemedikkk :KK19: :KK19:
inşşş canım yaaaaa :KK5:

üzmee sen kendiniiii telefon açarsın seslerini duyarsın bi karsın başka seferde gitmisin yanlarınaa:KK49:
bende öslemişim cnm yaa iymisinnn ogluşun nasıl öpp benimi çinn kuzucugu:KK34:

uyyy melisimm sendemi burdaydın kuzucumm yaa napıosun çok öslemiştim seni görüşemedikkk :KK19: :KK19:
inşşş canım yaaaaa :KK5:

üzmee sen kendiniiii telefon açarsın seslerini duyarsın bi karsın başka seferde gitmisin yanlarınaa:KK49:
bende öslemişim cnm yaa iymisinnn ogluşun nasıl öpp benimi çinn kuzucugu:KK34:

saol teyzesi öperimmm :nazar: :emir_bebek: :KK1:
ne çini kıss piss onlar pisss japon de barıııı :KK53: öpüldün kuzucum :KK48: :KK48:

X