Canı Sıkılan Gelsin :)

Aceba bizlermi sıradanlaştırıyoruz bayramları yok obana gemedi bende gitmem ne gerek var bayram gezmesine aaaaa şöyle bayramda evden uzaklaşsak evde kalıp amaaaan kim misafir ağırlayacak niye yoralım otatlı cnlarımızı sonra değerlerimiz kaybolmuş gimiş eskiler özlenir olmuş nerde bayramlıklarımızı yastığın altına koyup uyuyan çocukluğumz

Ahh ahh ben de keske anamin babamin yaninda olsam gurbette onlardan uzakta cok zor

e canım gerçekten eski bayramlardaki heyecan kalmadı. acaba kim gelcek, kime gitsek, ne giysek derdi bile yok.

evet alıyoruz ama kendimizi tatmin ediyoruzz amaç bayram ama lammızdaki amaç kendimizzcm işte

büyüdükçe ne heyecan kalıyo, ne küçük şeylerden duyulan o büyük mutluluk..
bayram bile sıradanlaştı benim için..
keşke hep küçük bi çocuk olarak kalabilseydim
[

keşke bende özlüyorum çoçuklugumuu bayram sabahı gelmeden alılan elbisemi ranzamın yanına asardık kardeşlerimle sabah harçlıkları evde mis gibi kahvaltı sıcacık ekmek kokusu ama şimdi evlerimzde yaşayan ruhlar gibiyizz

memnuniyetsiz oluştu işte canım bizlerde etrafımızdaki insanlrdan kaçar olduk bayramı tatil yaptık çogu zaman çoçukalrımıza ne kalır bileinmezz

haklısın belkide..
küçükken içimizde yaşattığımız böyle hesaplaşmalar yoktu..
herkes her zaman "iyi insan"dı bizim için..
o gelmedi biz gitmedik vs yoktu..
bizlerde iyi ve saftık..
dolayısıyla herşey daha heyecan verici ve mutluluk doluydu..

hesaplaşmadan oiyi niyetlerimizle kutlayalım bayramları ki çocuklarımızda bizim gibi mızmızlanmasın

hesaplaşmadan oiyi niyetlerimizle kutlayalım bayramları ki çocuklarımızda bizim gibi mızmızlanmasın

evet, evlendiğimde çocuklarıma bu heyecanları yaşatıcam, bayramları benim çocukluğumdaki gibi yaşayacaklar inş..
bu arada şimdiden bayramınız mübarek olsun kk kızları

evet, evlendiğimde çocuklarıma bu heyecanları yaşatıcam, bayramları benim çocukluğumdaki gibi yaşayacaklar inş..
Bu arada şimdiden bayramınız mübarek olsun kk kızları

seninde bayramın kutlu olsun bnm yerime bayram şekerimi sen ye olmamı bende şeker varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…