- 28 Şubat 2011
- 13.690
- 14.523
-
- Konu Sahibi biyologcagla
Ya acayip canım sıkılıyo beni de alın aranızaaa
gel şekerim herkese yer var
Aceba bizlermi sıradanlaştırıyoruz bayramları yok obana gemedi bende gitmem ne gerek var bayram gezmesine aaaaa şöyle bayramda evden uzaklaşsak evde kalıp amaaaan kim misafir ağırlayacak niye yoralım otatlı cnlarımızı sonra değerlerimiz kaybolmuş gimiş eskiler özlenir olmuş nerde bayramlıklarımızı yastığın altına koyup uyuyan çocukluğumz
e canım gerçekten eski bayramlardaki heyecan kalmadı. acaba kim gelcek, kime gitsek, ne giysek derdi bile yok.
[büyüdükçe ne heyecan kalıyo, ne küçük şeylerden duyulan o büyük mutluluk..
bayram bile sıradanlaştı benim için..
keşke hep küçük bi çocuk olarak kalabilseydim
Aceba bizlermi sıradanlaştırıyoruz bayramları yok obana gemedi bende gitmem ne gerek var bayram gezmesine aaaaa şöyle bayramda evden uzaklaşsak evde kalıp amaaaan kim misafir ağırlayacak niye yoralım otatlı cnlarımızı sonra değerlerimiz kaybolmuş gimiş eskiler özlenir olmuş nerde bayramlıklarımızı yastığın altına koyup uyuyan çocukluğumz
[ı]tskler canim[/ı]
herkese hayırlı bayramlar.. Bayramınız mubarek olsun kızlar
sendemi gurbettesincnm bende ama yarın gitcm
kk kızları bu akşam çok sıkıntılı belli
haklısın belkide..
Küçükken içimizde yaşattığımız böyle hesaplaşmalar yoktu..
Herkes her zaman "iyi insan"dı bizim için..
O gelmedi biz gitmedik vs yoktu..
Bizlerde iyi ve saftık..
Dolayısıyla herşey daha heyecan verici ve mutluluk doluydu..
Ahh ahh ben de keske anamin babamin yaninda olsam gurbette onlardan uzakta cok zor
hesaplaşmadan oiyi niyetlerimizle kutlayalım bayramları ki çocuklarımızda bizim gibi mızmızlanmasın
[ı]evet gurbetciyim gecen sene geldim alistim biraz ama bayramlari yanliz ve buruk geciriyorum esim de calisiyo evde bi basima oturup durucam yine[/ı]
[
gurbet zordur özlem ve yanlız var çünküüü keşke bir fırsat bulup ailenizle olsaydınız
cnm üzülme allah yeter yalnız değisin akşam en azında kapıyı güleryüzle açabilceğin eşin var
evet, evlendiğimde çocuklarıma bu heyecanları yaşatıcam, bayramları benim çocukluğumdaki gibi yaşayacaklar inş..
Bu arada şimdiden bayramınız mübarek olsun kk kızları
Bu yaz gittim 1 ay kaldim artik birdahaki bayramda ins gideriz saglik olsun esim yanimda olsa belki sklmaz canim ama oda calisiyo o olmayinca kanatsiz bir kusum iste