Doğuma Hazırlık canı çilek çekenin nesi oluyor?teşekkürler....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım hiç böyle bişey duymadım başka belirti yazsana belki vereceğimiz cevap tutar.bu arda hamileliğinde hayırlı olsun

benimde canım cilek istiyo devamlı ve dün kızım olacağını öğrendim...ama bunla bağlantılı olduğunu zannetmiyorum canım..

Bacım, çilekle, armutla, turşuyla olsaydı bu işler, oooooooooo :nazar:

yani şu başlığa da inanamıyorum hakkaten.:1closedeyes:

ben hamileyken kibrisli komsu bana test yapiyomus neyim olcak diye,
-ne vardir senin elinde öyle?
bende elime baktim
-olacaydir senin oglun elinin üstüne baktiiin.
sonuc benim kizim oldu kaydirigubbakcemile3
..........
vakti gelince dr söyler neyin olacagini.

bende ilk hamilelğimde çilek çekmişti cnm oğlum oldu bundada portakal çekiyo kızım olucakmış:)

ben çilek yiyorum greçi ben herşey yiorum ve oglum olacakmış bilmiyom hayırlısı

ben 3.5 aylık hamileyken çilek aşermiştim kızım oldu alakası varmı bilmiyorum ama...
zaten hamileliğim boyunca 1 kez aşerdim..

yediğin meyve yada yemeklerle hiç bir bağlantısı yok cinsiyetin...
allah hayırlı evlat nasip etsin sana...

suan 5.5 aylık hamıleyım ve ıkı erkek evladım olacak kısmetse ve aserdıgım dönemde tek yedıgım sey cılektı ne kadar alaksı var bılmıyorum

aslinda bunun cilekle milekle alakasi yok,
amma velakin ben kizim da cilek ve kuru uzum cok yemistim.........

bende bebeğimin cinsiyetini yarın öğrenicem işallah ama ilk haftalarımda aşererken hormonlu hormonlu çilekleri götürmüştüm bi güzel ama bence de yemeklerle ilgisi yok ben yaş pastanın üstüne limon tuzlayıp yiyodum:):)

iki kızım var.büyükte 2 kilo çilek reçelini bitirdim hamileliğim boyunca.küçükte yoktu bi ara.ben de çilekli daninolarla idare ettim.hayatımda hiç bu kadar çilek yememişimdir.

bende ilk kızımda kilo kilo çilek yemiştim.ikinci kez hamile olduğumu duyunca eşim akşam eve 2 kilo çilekle gelmişti.canım benim ya 9 ay boyunca çilek taşıyıp durdu bana.kaydirigubbakcemile3

X