Caner Toygar ile Tülin Koca görüşüyor mu?

Tülin Koca ile Caner Toygar'ı birbirine yakıştırıyor muydunuz?

• Evet

OY: 2 33,3%
  • Hayır

OY: 4 66,7%

• Ankete Katılan
    6

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
'Benimle Evlenir misin' adlı evlilik programında gelin adayı Tülin Koca ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Caner Toygar yıllar sonra yeniden ekrana çıktı. Caner Toygar, Tülin'le görüşüp görüşmediği yönündeki soruya bakın ne yanıt verdi.

2000'li yılların başında ekranlara gelen 'Benimle Evlenir misin'in favori damat adayı Caner Toygar, katıldığı televizyon programında çok özel açıklamalar yaptı. Renkli Sayfalar'a konuk olan Caner Toygar, bir dönem büyük aşk yaşadığı Tülin Koca ile ilgili de konuştu.

"Kız arkadaşım var"

3 senedir bir kız arkadaşı olduğunu söyleyen Toygar, "Hiç evlenmedim. Bu sene inşallah bir yüzük takacağız" dedi.

"Tülin'le görüşmüyoruz"

Caner Toygar yarışma döneminde büyük aşk yaşadığı Tülin Koca ile görüşüp görüşmediği yönündeki soruya, "Tülin'le hiç görüşmüyorum. Ne yaptığından haberim yok. Kız arkadaşım yasak koydu zaten" diye yanıt verdi.

Oyunculuk teklifleri aldığını söyleyen Caner Toygar, "Oyunculuk teklifleri geliyor. Değerlendiriyorum. Ben oyunculuktan da para kazanamam. Kesin ozaman da cebimden veririm" dedi.

"Ekmek alacak param yoktu"

Yarışma sonrası maddi açıdan sıkıntılı dönemler geçirdiğini söyleyen Caner Toygar, "Ailemle de konuşmuyordum. Desteğim de yoktu. Aileyle barıştıktan sonra her şey yoluna girdi. Bir dönem ekmek alacak para bulamadım. En kötü günlerde ailem ve ablam destek oldu." diye konuştu.

acunn.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…