• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Candy Crush Saga

stevens

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
70
0
36
İstanbul
Candy crush oyununun tutkunu olarak bu şeker dolu oyunda adeta bölüm geçme hırsı ile dolu birisiyim! Bazı bölümleri geçemiyorum diye sıkıntıdan kuduruyordum ama artık bu sorunu ortadan kaldıracak bir çözüm buldum ve sizinle de paylaşmak istedim :)) Candy Crush Saga Yardım bölümüne bakarak çözüme ulaşabilirsiniz. herkese bol şanslar

bıraz anlatır mısın bunun ne olduğunu bu arada kaçıncı sevıyedesın
Bu bi nevi bulmaca tarzında bir oyun , her aşamada başka bir engel ile karşılaşıyorsun.Bir zamanlar farmville meşhurdu şimdi candy crush saga meşhur :) Facebook üyeliğinle direk oyuna bağlanıyor ve bağlı bulunan arkadaşlarınlada puan takibi ile yarışıyorsun.Şuanda 210. bölümdeyim .

500 deyim 1 yıldır oynuyorum ama tek sorun kilide geliyorsun oyun ilerlesin diye bekliyorsun 1 ay bazen oluyor oyun ilerlemesi ama inanılmaz güzel delirtici ve sürükleyici ...mutlaka oynayın ama sinir olacaksınız bide bırakamayacaksınız :)

500 deyim 1 yıldır oynuyorum ama tek sorun kilide geliyorsun oyun ilerlesin diye bekliyorsun 1 ay bazen oluyor oyun ilerlemesi ama inanılmaz güzel delirtici ve sürükleyici ...mutlaka oynayın ama sinir olacaksınız bide bırakamayacaksınız :)

Telefonun saat ayarlarıyla oynayarak veya app. indirerek oyunu sürekli oynar hale gelebiliyorsun. Bir noktadan sonra bu durum da sıkıyor haliyle. Oyundan kurtulmanın en güzel yolu :D

Ayy ben bir ara sinir oldum hile'ye başvurdum evet itiraf ediyorum hile yaparak oynuyorum:))

arkadaşlar oyun içinde satın al çıkıyo ya o gerçek para mı yoksa oyun mu anlamadm devam etmk istrm ama paralı mı anlmadım yaniiii

arkadaşlar oyun içinde satın al çıkıyo ya o gerçek para mı yoksa oyun mu anlamadm devam etmk istrm ama paralı mı anlmadım yaniiii
Satın al paralı demek,kredi kartından oyunun devamı için verilen hakları satın alıyorsun.

350 yi kac haftadir gecemiyoruz :1:

Back