- 18 Temmuz 2023
- 71
- 14
- 8
- 37
- Konu Sahibi bibakarmisin
-
Merhaba. Candida mantarı için sana önerim içtiğin suya İngiliz karbonatı koy bir çay kaşığı ve bir çay kaşığı da boraks koy gün içinde tüket o suyu. Bende de oluyodu ben bu şekilde yendim içeriğinden hiçbir şekilde korkma ben bu işin egitimini sertifikasını aldım bana da hocam söylemişti candida mantarı bagirsaklardan geldiği için onu ordan yok etmek gerekiyo bu şekildeArkadaslar selam,
Forumda arkadaslarin uyarisi uzerine bende candida oldugunu ogrendim. Herkes biraz candidan bahsetmis ama bu isin ehli bir doktor veya diyetisyen veya fitoterapi uzmani bilen var mi? Candida konusunda basarili oldugunu bildiginiz. Bitane buldum ama sadece online muayene ucreti 7000tl. Sonra kac seans daha gorusmem gerekecek allah bilir.
Neyse umarim bu konuda bana birisi yardimci olabilir. Diyete basladim ama tabiki agir bir diyet ayakta durabilmem icin ek bilgilere ihtiyacin var.
Bir de bu candida gebelige engel olabilir mi acaba bilgisi veya tecrubesi olan var mi?
Lutfen yardimci olun kizlar
Bi dene bakalım dediğim suyu işe yarar inşallah sende de eğer fayda gormezsen bana yaz sana yardımcı olurum inşallahArkadaslar selam,
Forumda arkadaslarin uyarisi uzerine bende candida oldugunu ogrendim. Herkes biraz candidan bahsetmis ama bu isin ehli bir doktor veya diyetisyen veya fitoterapi uzmani bilen var mi? Candida konusunda basarili oldugunu bildiginiz. Bitane buldum ama sadece online muayene ucreti 7000tl. Sonra kac seans daha gorusmem gerekecek allah bilir.
Neyse umarim bu konuda bana birisi yardimci olabilir. Diyete basladim ama tabiki agir bir diyet ayakta durabilmem icin ek bilgilere ihtiyacin var.
Bir de bu candida gebelige engel olabilir mi acaba bilgisi veya tecrubesi olan var mi?
Lutfen yardimci olun kizlar
Karbonatı ben de duymuştum, ben de deneyeceğim hemen şimdi, teşekkür ederim bu bilgi için.Merhaba. Candida mantarı için sana önerim içtiğin suya İngiliz karbonatı koy bir çay kaşığı ve bir çay kaşığı da boraks koy gün içinde tüket o suyu. Bende de oluyodu ben bu şekilde yendim içeriğinden hiçbir şekilde korkma ben bu işin egitimini sertifikasını aldım bana da hocam söylemişti candida mantarı bagirsaklardan geldiği için onu ordan yok etmek gerekiyo bu şekilde
Boraks dediniğiniz nedir acaba?Bi dene bakalım dediğim suyu işe yarar inşallah sende de eğer fayda gormezsen bana yaz sana yardımcı olurum inşallah
Hayır benim bahsettiğim normal bilgimiz karbonat değil İngiliz karbonatı diye geciyo ben aktardan almıştım bir kutu içinde kabartma tozu paketi gibi paketlenmiş 20 tane filan vardıKarbonatı ben de duymuştum, ben de deneyeceğim hemen şimdi, teşekkür ederim bu bilgi için.
Evimde mevcut o yüzden biliyorum yazdım:)Bağırsaktan çok zor temizleniyor bu Candida, Allah'tan ramazandayız, zaten açız:)Hayır benim bahsettiğim normal bilgimiz karbonat değil İngiliz karbonatı diye geciyo ben aktardan almıştım bir kutu içinde kabartma tozu paketi gibi paketlenmiş 20 tane filan vardı
O da bir toz onu da aktardan almıştım bilmeyen bazı kişiler diyoki boraks temizlik maddesi içilmez kullanılmaz gibi bir algı var sakın korkma öyle birşey yok çünkü ben kendimin de kullandığı bişeyden bahsediyorumBoraks dediniğiniz nedir acaba?
Hayır ben sadece bu suyu kullandım ve geçti Allah'a şükürEvimde mevcut o yüzden biliyorum yazdım:)Bağırsaktan çok zor temizleniyor bu Candida, Allah'tan ramazandayız, zaten açız:)
Siz ilaç kullanmış mıydınız?
Aktarıma soracağım ben de, çok teşekkür ederim. Bir bardak suya bir çay kaşığı mı koydunuz?Hayır ben sadece bu suyu kullandım ve geçti Allah'a şükür
Bana özelden mesaj at sen yarın olur mu ben bi not ettiğim terkiplere de bakayım candida mantarı için daha başka neler yapılabilir diye sana söylerim unutturma diye özelden mesaj at dedimEvimde mevcut o yüzden biliyorum yazdım:)Bağırsaktan çok zor temizleniyor bu Candida, Allah'tan ramazandayız, zaten açız:)
Siz ilaç kullanmış mıydınız?
Hayır bir lt veya bir buçuk lt suya 1 çay kaşığı İngiliz karbonatı 1 çay kaşığı boraks koyup karıştırıp gün içinde iciyodumAktarıma soracağım ben de, çok teşekkür ederim. Bir bardak suya bir çay kaşığı mı koydunuz?
Tabii özelden yazarım.Bana özelden mesaj at sen yarın olur mu ben bi not ettiğim terkiplere de bakayım candida mantarı için daha başka neler yapılabilir diye sana söylerim unutturma diye özelden mesaj at dedim
Doktora da gittim tabi başlarda verdiği ilaçlar işe yariyodu iyilesiyodum ama sonra onlar da yaramamaya başladı.bildigim kadarıyla candida bağırsaklardan gelen bir bakteri zatenTabii özelden yazarım.
Siz doktora gitmiş miydiniz? Bağırsakta olduğunu nasıl anladınız acaba?
Senin sıkıntın ne şuan kaşıntı mı oluyo? Evli misin?Tabii özelden yazarım.
Siz doktora gitmiş miydiniz? Bağırsakta olduğunu nasıl anladınız acaba?
Evet öyle maalesef, temizlenmesi de zor. Benim de aynı şekilde, ilaçlar geçici etki yaratıyor sonrasında tekrar aynı devam.Doktora da gittim tabi başlarda verdiği ilaçlar işe yariyodu iyilesiyodum ama sonra onlar da yaramamaya başladı.bildigim kadarıyla candida bağırsaklardan gelen bir bakteri zaten
Şuan öyle bir sıkıntım yok, diyetime devam ediyorum çünkü. Die-off yaşıyorum, o biraz can sıkıcı sadeceSenin sıkıntın ne şuan kaşıntı mı oluyo? Evli misin?
Nasıl yani neler yapıyosun meselaŞuan öyle bir sıkıntım yok, diyetime devam ediyorum çünkü. Die-off yaşıyorum, o biraz can sıkıcı sadece
Glutensiz, rafine şekersiz diyet yapıyorum, bazı takviyeler kullanıyorum, ilaç almıyorum artık, ama tekrardan doktora gideceğim.Nasıl yani neler yapıyosun mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?