Candida mantarı.. yardım bekliyorum

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
Cok moralim bozuk..
Bagirsaklarda candida mantarı teshisi konuldu. Bu hastaligi kendi ya da yakini yasayip yenebilen var mı
2-3 yıl ağır bir Diyet yapmam gerekiyormuş ama yurtta kaliyorum ve ailemden uzaktayim
Lutfen yardim edin nasil cikarim bu isin icinden

KONUM lutfen bir sure tasinmasin. Burada daha cok insana ulasabiliyoruz.:KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok moralim bozuk..
Candida mantarı teshisi konuldu. Bu hastaligi kendi ya da yakini yasayip yenebilen var mı
2-3 yıl ağır bir Diyet yapmam gerekiyormuş ama yurtta kaliyorum ve ailemden uzaktayim

Ne diyeti ne agiri? Antifungal kullanirsin gecer. Hangi bolgede?

Sıfır şeker, sıfır süt ürünü mü?

Yorgunluk, halsizlik yapıyor değil mi? Bunun haricide ciddi bir şikayetiniz var mı? O diyeti yapsan da tam olarak geçmiyor diye biliyorum...ama mantarı beslememiş oluyorsun ve yaşam kaliten bayağa düzeliyor.

Ayrica kim sana diyet dedi? Alternatif tipta belki ama diyetin ise yaradigi kanitlanmadi bile. Bir doktor mu onerdi?

Cok moralim bozuk..
Candida mantarı teshisi konuldu. Bu hastaligi kendi ya da yakini yasayip yenebilen var mı

Ben de de vardı hangi bölgenizde çıktı sizin ? Bende baya araştırmıştım. Öncelikle korkmayın virüs bağışıklık düştüğünde aktif oluyor. Birde şeker tüketmeyin diye okumuştum şekerle besleniyormuş ve sirke tüketilmesi gerekiyormuş. Ama şükür bende o kadar etkili olmadı antibiyotik tedavisiyle geçti.

Ben de de vardı hangi bölgenizde çıktı sizin ? Bende baya araştırmıştım. Öncelikle korkmayın virüs bağışıklık düştüğünde aktif oluyor. Birde şeker tüketmeyin diye okumuştum şekerle besleniyormuş ve sirke tüketilmesi gerekiyormuş. Ama şükür bende o kadar etkili olmadı antibiyotik tedavisiyle geçti.
Benim bagirsaklarimda cikti
Sizin?

Sıfır şeker, sıfır süt ürünü mü?

Yorgunluk, halsizlik yapıyor değil mi? Bunun haricide ciddi bir şikayetiniz var mı? O diyeti yapsan da tam olarak geçmiyor diye biliyorum...ama mantarı beslememiş oluyorsun ve yaşam kaliten bayağa düzeliyor.

Bunun disinda seboreik dermatit (yagli egzama) hastaligim var
Yani sonsuza kadar ben bu diyeti mi yapicam ya :KK43:

Bagirsaklarimda cikti
Teşhisi doktor koydu değil mi?Öyle ise zaten size ilaç vermiştir,düzenli olarak kullanın.
Mantar rahatsızlığı olanlara doktor şekeri yasaklıyor doğru,bana da doktorum tüketmemem gerektiğini söyledi.
Kefir tavsiye ederim,evde yapılanlardan ama markettekilerden değil.Hergün 1 bardak için mutlaka faydasını görürsünüz.
Kefirin içinde probiyotikler var,bağırsaklara kadar inerek bozulmuş florayı iyileştiriyor.

Teşhisi doktor koydu değil mi?Öyle ise zaten size ilaç vermiştir,düzenli olarak kullanın.
Mantar rahatsızlığı olanlara doktor şekeri yasaklıyor doğru,bana da doktorum tüketmemem gerektiğini söyledi.
Kefir tavsiye ederim,evde yapılanlardan ama markettekilerden değil.Hergün 1 bardak için mutlaka faydasını görürsünüz.
Kefirin içinde probiyotikler var,bağırsaklara kadar inerek bozulmuş florayı iyileştiriyor.

Biraz arastirdim ve ilac kullanmak istemiyorum
Kullanildigi sure boyunca mantari zayiflayip birakinca daha da guclu donduruyormus
Sizde de mi var ? Nerenizde??

Kullanildigi sure boyunca mantari zayiflayip birakinca daha da guclu donduruyormus
Genital bölgede oluyor sürekli ben de,ilaç kullanmadan geçmesi çok zayıf bir ihtimal.İlacı yarım bırakmamanız lazım yoksa daha dirençli bir şekilde ürüyorlar.
Kendi kendinize karar vermeyin doktorun ne diyorsa onu uygulayın.

eşim de seboreik dermatit hastası ve bu candida olayına acayip takmış durumda.. teşhisi hangi uzmanlık koydu acaba eşimi yönlendirsem cildiye mi? cildiyeye onlarca defa gittik stres deyip gönderiyorlar

X