Candice Swanepoel

candice_swanepoel_more_smas_4.jpg

bunlar gercekte boyle degildir dimi ya:26: makyajla yuzleri boyle guzel saclara cıt cıt takıp boyle gur upuzun yapıyorlar photoshopda fazlalıklarını selulıtlerini duzelttiriyorlar:27: dimi minik oyledir evet de bana evet:9::9::9::9:

Son düzenleyen: Moderatör:
bunlar gercekte boyle degildir dimi ya:26: makyajla yuzleri boyle guzel saclara cıt cıt takıp boyle gur upuzun yapıyorlar photoshopda fazlalıklarını selulıtlerini duzelttiriyorlar:27: dimi minik oyledir evet de bana evet:9::9::9::9:

tmm bebeğim sakin ol:90: evet öyle hepsi şoplu bunların yaaa normalde yüzlerine bakılmıyomuş:91: o derece yanii:90::90:

Son düzenleme:

canım iyi bir haber o zaman defileye çıkmadan önce bacaklarına 25 kat fondoten sürüyorlarmış :1:

bende kalca yok:26: kalca kemiklerim dar sanırım onden kucuk gozkuyor yandan popo azcık gene var idare ediyoruz:9: ne bilim ben kendimi hic begenmem aslında hani ciddi anlamda begenmem oyle insanlar guzelsin desinler diyede soylemem aynanın karsına gecerim hep kusur bulurum yamulcam kalcam sonunda:27:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende kalca yok:26: kalca kemiklerim dar sanırım onden kucuk gozkuyor yandan popo azcık gene var idare ediyoruz:9: ne bilim ben kendimi hic begenmem aslında hani ciddi anlamda begenmem oyle insanlar guzelsin desinler diyede soylemem aynanın karsına gecerim hep kusur bulurum yamulcam kalcam sonunda:27:

o bende de var hele ki yapcak bi iişim yoksa bütün gün kendimle uğraşırım ayna karşısında şuram şöyle mi :26:buram böylemi olsaa:26: saatlerce kendimi inceler eleştirir en sonunda deliririm:52::52:

:60::60::60: mooon ya sondaki sozlerine cok guldum...ya her sey tam olamiyor malesef mukemmel olamayiz onemli olan kendimizi boyle sevmek senin de fotolarinda gordugum kadari ile guzel bacaklarina sülün gibi boyuna sahip olmak icin neler vericek kizlar vardir :34: :9:

Back