• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Candela gentlemax pro alexandrite

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Arkadaslar gidicegim guzellik kliniginde sadece alex cihazlar var ve markalari candela, cynosure, deka bu ücunden candela yi sectim bana lazer yapicak uzman benim en sevdigim candela dedi bilemedigim icin onu sectim. Candela veya bu yazdigim cihazlardan birinde deneyip sonuc almis arkadaslar var mi? Ona gore secim yapicam

3 yıldır lazer yaptırıyorum bikini bölgesi dışında pek bi faydasını göremedim. Aleksandra candela pro idi benim ki.

Acaba hormonlarinizda bir sikinti mi var alexandrite yaptiran 2 arkadasimin 8. Seansinda bitti tum tuyleri
Yok baktırdım buğday tenliyim Tüylerimde ince değil ama pek bi faydası olmadı özellikle kollar hiç bitmedi.Sadece bikinide etkili oldu. En yüksek devir ve yapan da doktor

Yok baktırdım buğday tenliyim Tüylerimde ince değil ama pek bi faydası olmadı özellikle kollar hiç bitmedi.Sadece bikinide etkili oldu. En yüksek devir ve yapan da doktor
Cook sasirdim valla yazik olmus paraniza bence bugday tenliyseniz bide bi diode lazer deneyin derim soprano ice mesela

Back