- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
canım saçlarının rengi çok açık dipleri kumral değil açık kumrala boya. kumral çok koyu kalır. ayrıca diğer konunu da okudum, senin yaptığın röfle çok daha güzel olmuş. rengi çok güzel. bundan sonra hep kendin yap böyle, kuaföre hiç gerek kalmamış
tamam ama dipleri açık kumrala boyayınca yıkarken uçlara doğru akıcak ya bu açık renk olan yerleride koyultmaz dimisorumu anlatabıldımmı
yıkarken uçlara aksa 4-5 saniye temas edecek. boyamaz ki o kadar kısa sürede. koyulaşmaz yani. bana mantıksız geldi....
Canım siyah sacına isleyebilir ama sarı kolay kolay tutmaz.
yani siyah boya oldugu ıcınmı hemen saca ısledı
kızlar saçımı palette röfle seti ile açtım çokda güzel oldu. şimdiki planım ise diplerden geldiğinde dipleri siyahtan kurtarıp biraz kumral gibi yapmak istiyorum. sorum 2-3 cm dipleri kumrala boyarsam ilk yıkamada diğer yerlere sıçrarmı oranın rengınıde değiştirirmi? nooooooolur bi fikir verin kızlar
Eki Görüntüle 245991 saçımın resmini de koyuyorum. altta beceriksiz kuaförün yaptıgı röfle vardı.
röfle setini saçının heryerine sürdün değil mi bende açmak istiyorum ama düğünüm var 23 gün sonra bişey oplurmu diye korkuyorum ama saçlarımın dipleri açık uçları koyu renk
evet heryerine sürdüm altta röfle vardı.kopma olmadı
ben 3 kere boyadım konu da açmıştım zaten ama ben istediğim renge kavuşamadımbunun üstüne çok koyu bi renk yapma hazır açılmış saçların
yok çok koyu yapmıcam ama uclara gore hafıf koyu olsun ıstıyorum. dıp boya yapınca yıkarken sarı yerlerde koyu olurmu o bı kac sanıyede
saçını yıkarken uçların koyu olabilir mi diye soruyosun sanırım canım yok zaten yıkarken boya tutmaz ama dikkatli ol yinede
hımmm oylemı yıkarken boya tutmazmı .bılmıyodum yaaa ozaman dıp boyamı rahatca yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?