• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama cancağızlarımbi bakın hele yaaa:(

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
40
Yozgat
kızlar saçımı palette röfle seti ile açtım çokda güzel oldu. şimdiki planım ise diplerden geldiğinde dipleri siyahtan kurtarıp biraz kumral gibi yapmak istiyorum. sorum 2-3 cm dipleri kumrala boyarsam ilk yıkamada diğer yerlere sıçrarmı oranın rengınıde değiştirirmi? nooooooolur bi fikir verin kızlar

$n1096371524_30545125_6798118.jpg saçımın resmini de koyuyorum. altta beceriksiz kuaförün yaptıgı röfle vardı.

canım saçlarının rengi çok açık dipleri kumral değil açık kumrala boya. kumral çok koyu kalır. ayrıca diğer konunu da okudum, senin yaptığın röfle çok daha güzel olmuş. rengi çok güzel. bundan sonra hep kendin yap böyle, kuaföre hiç gerek kalmamış

canım saçlarının rengi çok açık dipleri kumral değil açık kumrala boya. kumral çok koyu kalır. ayrıca diğer konunu da okudum, senin yaptığın röfle çok daha güzel olmuş. rengi çok güzel. bundan sonra hep kendin yap böyle, kuaföre hiç gerek kalmamış

tamam ama dipleri açık kumrala boyayınca yıkarken uçlara doğru akıcak ya bu açık renk olan yerleride koyultmaz dimi:43: sorumu anlatabıldımmı

kızlar saçımı palette röfle seti ile açtım çokda güzel oldu. şimdiki planım ise diplerden geldiğinde dipleri siyahtan kurtarıp biraz kumral gibi yapmak istiyorum. sorum 2-3 cm dipleri kumrala boyarsam ilk yıkamada diğer yerlere sıçrarmı oranın rengınıde değiştirirmi? nooooooolur bi fikir verin kızlar

Eki Görüntüle 245991 saçımın resmini de koyuyorum. altta beceriksiz kuaförün yaptıgı röfle vardı.

röfle setini saçının heryerine sürdün değil mi bende açmak istiyorum ama düğünüm var 23 gün sonra bişey oplurmu diye korkuyorum ama saçlarımın dipleri açık uçları koyu renk:25:

canım ben kuaförde platine actırmıştım diplerde biraz koyu olsun dedım...
saçımı komple actı diplerede acık karamel sürdü dipler tutunca hemen yıkadılar uclara bişey olmamıştı.....

peki sen röfle setini nasıl kullanıyorsun.. bende evde saclarımı acmak istiyorum

Back