How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Canan Tan-Eroinle Dans

20 Mart 2008
141.511
212.968
1.423
60
Kesinlikle okunması gereken bir kitap eroinle dans.
2 ayrı hayatın anlatıldığı son derece sürükleyici bir kitap.
Dibe vuran bir dünya,dipten son anda kurtulan eylülün eroinle verdiği mücadeleyi anlatıyor.
Canan Tan'ın yalın yazımıyla çok rahat okunabilecek bir kitap tavsiye ediyorum herkese.

Ben Canan Tan'ın Yüreğim Seni çok Sevdi ve En Son Yürekler Ölür adlı romanlarını okudum, Eroinle Dans'ı da aldım henüz başlamadım.Gerçekten bu yazarın dili çok sade ve hikayeleri de çok sürükleyici, paylaşımın için çok teşekkürler.

Yüreğim seni çok sevdiyi okumadım ama okumak istiyorum aslında bulabilirsem.
Öbür kitabınıda yeni okudum çok güzeldi.
Eroinle dans ise çok sürükleyici severek okursunuz .
Bende teşekkür ederim sevgiler...

merhaba arkadaşlar canan tan bir numara bir yazar tüm kitaplarını okudum
ben bu kitabı aldım ama elimdeki kitapları bitiremediğim için daha sırası gelmedi
bişi merak ediyorum 13 yaşındaki kızım ben o kitaba geçene kadar okumasında bir mahsur varmı ?
ben genelde önce okur yaşına uygunsa veririm bu sefer sizin tavsiyenizle hareket edicem teşekkürler a.s.

merhaba arkadaşlar canan tan bir numara bir yazar tüm kitaplarını okudum
ben bu kitabı aldım ama elimdeki kitapları bitiremediğim için daha sırası gelmedi
bişi merak ediyorum 13 yaşındaki kızım ben o kitaba geçene kadar okumasında bir mahsur varmı ?
ben genelde önce okur yaşına uygunsa veririm bu sefer sizin tavsiyenizle hareket edicem teşekkürler a.s.

Canım merhaba...
Bence okutmalısın derim sadece parçalanmış ailelerin çocukları deriz bu illete bulaşanlar için.
Burada okumuş kültürlü bir aile var çok iyi eğitim alan bir kız çocuğu da var.
Sadece arkadaşiına yardım ederken bu tuzağa düşen eylünün hikayesi
bu kitap.
Yanlış arkadaş seçimi sonrası gelişen ve bir kere denesem bana bişey olmaz deyip krize giren ve sonra kurtulan bir kızın hikayesi.

Geçen ay merakla başlayıp okudum..

Ama nasıl söylesem beni çok etkilemedi..
Yani hikaye çok sıradan bence..Günümüz dünyasında malesef haberlerde sık sık duyduğumuz eroinin genç yaşamlar üzerinde yıkıcı etkisinin anlatılığı tanıdık bir hikaye..

Farklı işlenmiş bir konu bekliyordum..

Back