Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çanakkaleye tasınıp hic kimseyi tanımayanlar kulüp'ü
Çanakkalede yaşayan arkadaşlar varmı merkezde acaba,tasınalı 2ay oldu sıkıntıdan patliyorum,konyalıyım is sebebiyle tasindik,alismam baya bi zaman alicak sanirim
Herkezin toprağı işte arkadaşlar,komşularım cok iyi ama hep emekli insanlar 3 yasinda kizim var binada tek cocuk benim kiz oda cok sıkılıyor alismamiz zaman alicak sanırım (
Çanakkale'de okudum
ilk gittiğimde çok bocaladım vs ama oranın doğasına alışınca başka şehirde yaşamak çok daha zor geliyor...
Çanakkale'de bence evde durmak yerine sosyal olabilirsiniz.
size uygun topluluklara girebilir, aktivitelere katılabilirsiniz
araştırın, mutlaka size uygun bir şeyle bulabilirsiniz
alışmak zaman alsa da Çanakkale'de umarım mutlu olursunuz, güzel kent
Sosyal aktiveteler cok ama cocukla olan aktiveteler yok cocuk icin olanlarda ya kres yada 3yas ustu olucak zamanla alisicaz insallah dogasi cok guzel gercekten
Çanakkalede yaşayan arkadaşlar varmı merkezde acaba,tasınalı 2ay oldu sıkıntıdan patliyorum,konyalıyım is sebebiyle tasindik,alismam baya bi zaman alicak sanirim
merhabalar bayağı olmuş siz mesaj yazalı. nasıl alışabildiniz mi memleketimize. ben yaklaşık 10 yıldır buradayım. merkezdeyim öğretmenim. siz ne iş yapıyorsunuz? nerede oturuyorsunuz.
memleketimizin insanları biraz soguktur ama iyidir :)
Merhaba bende istanbuldan kasim ayinda tasindim canakkale kepezdeyim bizde is dolayisiyla geldik ve hiccc kimseyi tanimiyorum22 aylik oglum var cok sikilarak gecirdigim bir kac ayin sonunda artik yeter dedim ve birkac gun once oglumu cilek.akademi oyun grubuna kendimide troia dans okulunda platese kayit yaptirdim canakkale cok guzel bir memeleket biran once alismak ve keyfini cikarmak lazim
Herkese çok çok selam. Bu sayfayı bulduğuma ne kadar çok sevindim anlatamam. Biz de İstanbul'dan geldik. Henüz 2 ay kadar oldu. Çanakkale'yi çok seviyorum ama henüz kafa dengi bir arkadaş bulamadım. Kepez Boğazkent'te oturuyoruz. Lütfen irtibata geçelim. Çok öptüm...
Merhaba bende istanbuldan kasim ayinda tasindim canakkale kepezdeyim bizde is dolayisiyla geldik ve hiccc kimseyi tanimiyorum22 aylik oglum var cok sikilarak gecirdigim bir kac ayin sonunda artik yeter dedim ve birkac gun once oglumu cilek.akademi oyun grubuna kendimide troia dans okulunda platese kayit yaptirdim canakkale cok guzel bir memeleket biran once alismak ve keyfini cikarmak lazim[/QUOT