Çanakkaleli Hatunlar Hamiş Olanlar Ya da Hamiş Olmak İsteyenler

teşekkürler bebeğim :) dualarım seninle inşallah en kısa zamanda hamiş hamiş dolaşırsın :)

amın canım ınsallah bebıslerımızle beraber kordonda yuruyuse cıkarızzzzzzzzzz

anneler gununde kutlu olsun tatlım

amın canım ınsallah bebıslerımızle beraber kordonda yuruyuse cıkarızzzzzzzzzz

anneler gununde kutlu olsun tatlım

inşallah canım bi doğsunlar:)
saol canım Rabbim gelecek anneler gününde sanada anne olmayı nasip etsin

canım artık tekmeler basladı :) özel mesaj atamıyorum ben 100 mesajı doldurmamışım. sen nasılsın nasıl gidiyor kontroller :)

canım artık tekmeler basladı :) özel mesaj atamıyorum ben 100 mesajı doldurmamışım. sen nasılsın nasıl gidiyor kontroller :)

canım ben persembe gunu ıst a gıdıcem kontrole bakıcak bı aksılık cıkmazsa transfere gun verıcek nasıpse

canım ben persembe gunu ıst a gıdıcem kontrole bakıcak bı aksılık cıkmazsa transfere gun verıcek nasıpse

İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım :) benimde boğazlarım şişti çok ağrıyorlar, dr ateşin yoksa problem yok dedi ama ben korkuyorum bebeğime zarar verir mi diye.

İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım :) benimde boğazlarım şişti çok ağrıyorlar, dr ateşin yoksa problem yok dedi ama ben korkuyorum bebeğime zarar verir mi diye.

yok canim ya bisey olacagini sanmiyorum sonucta en son transferden once bana kan testi yapmislardi sanda yaparlar merak etme

canım nasıl geçti kontrollerin görüşemiyoruz çoktan beri, hayırlısıyla en kısa zamanda kavuş bebişine

canım benim transferim oldu bakalım nasipse 13 undew ögreneceeeeegız tututmu tutmadımı

sen napıyosun sehzadeye ısım bulabıldınmı

canım benim çok sewindm :) 13ü gelsin bir an önce bende sehzademin ismini "Mehmethan Eymen" olarak düşündüm şimdilik öyle bakalım...bi görsen teyzesi tekmelerini dışarıdan görebiliyorum göbeğimi titretiyo resmen :)

canım benim ayın 30unda transferim oldu hemide cift bakalım artık hayırlısı bekliyoruz ayın 13unde test yaptır dediler ama ben onceki bebegiminde 13unde ogrendım tutmadıgnı oyuzden 12sınde yaptırıcam hayırlısıyla kan testı ınsallah bu sefer tutunmustur bebişlerim

inşallah canım hayırlı haberlerini alırım :)

amannnnnn da amannnnnnn ne guzel canım ya benimde içimden gecen o gerci saglıklı olsun bide tutunmus haberini alalımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…