Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alışabildin mi Çanakkale'ye? Ben doğma büyüme Çanakkaleliyim okul için şehir dışındayım şu an ama memleketim burnumda tütüyor. Çanakkale kadın gibi bence. Sen nasıl davranırsan sana öyle davranır. Deniz kenarı ve kordon merhamettir. Mekanları ayrı ayrı anlamlıdır. Arkadaşlarınla eğlenmek ya da tek başına kitap okumak için ayrı ayrı mekanlar vardır. İnsanı da yardım sever biraz da umursamazdır. Ne giyersen giy ne dersen de dönüp kötü bakmaz sana. Yere düştüğünde seni kaldırırlar. Sen seversen Çanakkaleyi oda seni sever anlayacağın. Benim içinde havasını içine çek güzel memleketimin :)
Kesinlikle geldiğime hiç pişman olmadım anlattıgınız gibi çok güzel nir şehirAlışabildin mi Çanakkale'ye? Ben doğma büyüme Çanakkaleliyim okul için şehir dışındayım şu an ama memleketim burnumda tütüyor. Çanakkale kadın gibi bence. Sen nasıl davranırsan sana öyle davranır. Deniz kenarı ve kordon merhamettir. Mekanları ayrı ayrı anlamlıdır. Arkadaşlarınla eğlenmek ya da tek başına kitap okumak için ayrı ayrı mekanlar vardır. İnsanı da yardım sever biraz da umursamazdır. Ne giyersen giy ne dersen de dönüp kötü bakmaz sana. Yere düştüğünde seni kaldırırlar. Sen seversen Çanakkaleyi oda seni sever anlayacağın. Benim içinde havasını içine çek güzel memleketimin :)