Çanakkale de yaşayan..

demirkiz28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2020
21
18
3
Arkadaslar merhaba
Biz yeni evliyiz kısmetse seneye eşimle çanakkale ye yerleşmeyi düşünüyoruz. Çanakkale merkeze hem iş imkanı daha çoktur diye hem de güzel memleket :) sizden ricam orada yaşayan var ise yaşanacak mahalleleri merkeze uzaklığı fln yardımcı olabilir mi?

Biz de canakkaleye tasinmayi dusunuyoruz. Hatta bunla ilgili konu da acmistim. Esim 18 mart unv de calisacak eger gidersek. Ben de surda durayim bari :)

benim annemle babam da düşünüyo ama daha çok emekli hayatı olucak onlarınki gerçekten komple kk olarak oraya göç var sanırım

Beni de alın
Çanakkale de okudum üniversiteyi. Doğduğum şehirden daha çok seviyorum öyle güzel.
İnsanları da çok sıcak cok sempatik.

Çanakkale merkez küçük bir şehir iş imkanları kısıtlı bunu baştan belirteyim.... Bir ucundan diğer ucuna otobüsle 45 dakikada gidebiliyorsunuz. Kepez ve esenler tarafı hariç diğer semtlerde çok rahatlıkla oturabilirsiniz.Dışarıdan göç edenler daha çok kepeze ve esenler tarafını tercih ediyor. Yaşam ucuz... Nereden geleceğinizi bilmiyorum ama çok küçük bir şehir beklentiniz büyük olmasın

Eşim sanayi de iş arıyor tanıdık var iş için aracı olacak.
İstanbul dan geleceğiz ve inanın ist yaşanacak gibi değil sessizlik sakinlik dinginlik arıyoruz ben zaten seviyorum . Bandırmayı düşündk ama iş bulamadı eşim. Çanakkale olmazsa Balıkesir olack..

Bem esenleri daha elit olduğunu okumuştum önerebileceğiniz mahalle cadde varmı acaba çarşıya yakın olan yada çevresi ..

Biz de is dolayısıyla gideceğiz daha tam belli değil ama karar vermedik henüz. Istanbul buyuk şehir ama haftasonu kalabalıktan dışarı bile çıkılmıyor her yer insan ve trafik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…