Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
göksenin canım sağol bizde ilerde çanakkale de yerleşmeyi düşünüyoruz,harika bir yer orası bizim kalbimizi 10 yıl önce fethetti orası,çok seviyoruz ailecek öpüyorum senii:)))
Göksenin Ben Nasil Fark Etmedim Şu Çanakkaliler Başliğini Bende Şehitler Diyari "" Gelibolu "" Danim .. Sevgi Tuanada Geliboldanmiş Umarim Tanişiriz Bir Gün Öpüldünüz Kizlar
kızlar çanakkaleleı olarak bende burda hemşerılerımı görmek isterım..ben istanbulda yaşasamda topragım çanakkale biga...bunca üyenın içinde vardır elbet bizim toprakdanda :uhm:
kumpircim olur tabe geliboluda memleketımın en güzel yerlerınden bırı..aşk perısı asosa hıç gitmedım ama istıyorum..inşallah bıtanem görüşmek kısmet olur burdakı dostluklar arkadaslıklar cok güzel neden olmasın tabıkı..camdankalbım ablacım valla arayışlarını yapabılırsın bekar kızlara tavsıye edebılırım :)) bızım memleketın erkeklerı kılıbıkmı kılıbık:Roflol: :Roflol:tavsıye edılır:1yes2: şaka bır yana..hepınıze teşekkür ederım..cevaplar için...hadi ama başka yokmu çanakkaleli:bbo: