Canakkale///17

E

EU1

Ziyaretçi
ben çanakkale bigalıyım kimse yok galiba
images.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
kızz bu adam senmisin yoksa:sm_confused: :teselli:

yok ben bigalı falan değilim, öle bakmıştım..

Hanımlar aranızda çanakkaleli yokmu? sadece merak ettim.:1yes2: Birtek Bigalı arkadaşı gördüm.

ben de çanakkale li sayılırımmmmmmmm. her yıl çardak çan ve bayramiçe gideriz bir sürü arkadaşlarımız oldu hepside çok güzel insanlar:)

Arkadaşım Gelibolu danda olsan Çanakkalelisin.cevap yazdığın için teşekkürler.

Nazo sanada teşekkür ederim .Çanakkalede oturmayıp senede bir gelsende kalbinle Çanakkaleli olmuşsun sevgiler.

göksenin canım sağol bizde ilerde çanakkale de yerleşmeyi düşünüyoruz,harika bir yer orası bizim kalbimizi 10 yıl önce fethetti orası,çok seviyoruz ailecek öpüyorum senii:)))

Göksenin Ben Nasil Fark Etmedim Şu Çanakkaliler Başliğini Bende Şehitler Diyari "" Gelibolu "" Danim .. Sevgi Tuanada Geliboldanmiş Umarim Tanişiriz Bir Gün Öpüldünüz Kizlar

Arkadaşlar bende tanışmayı isterim herkese selamlar hepinizi öpüyorum .

merhaba kızlar eşimden dolayı çanakkale çardaklıyım eşimle tanışmasaydım bu güzel şehrimizi çok zor görürdüm sanırım biz her yaz çardaktayız beklerim

kızlar çanakkaleleı olarak bende burda hemşerılerımı görmek isterım..ben istanbulda yaşasamda topragım çanakkale biga...bunca üyenın içinde vardır elbet bizim toprakdanda :uhm:

bunca üyenin içinde hiç çanakkaleli yokmu yahu :uhm::çok üzgünüm: hadi kızlar nerdesinizzz:sm_confused:

petem çiçem arayışlarımı çanakkalede mi yapsam he ne dersin tavsiye ediyon mu ? gerçi bi kötü reklamc var ama. artık onu saymayayım ben

kumpircim olur tabe geliboluda memleketımın en güzel yerlerınden bırı..aşk perısı asosa hıç gitmedım ama istıyorum..inşallah bıtanem görüşmek kısmet olur burdakı dostluklar arkadaslıklar cok güzel neden olmasın tabıkı..camdankalbım ablacım valla arayışlarını yapabılırsın bekar kızlara tavsıye edebılırım :)) bızım memleketın erkeklerı kılıbıkmı kılıbık:Roflol: :Roflol:tavsıye edılır:1yes2: şaka bır yana..hepınıze teşekkür ederım..cevaplar için...hadi ama başka yokmu çanakkaleli:bbo:

ya benizmirliyim kızlar! ama 18 mart mezunuyum bayramiç te 2yıl kaldımm. olurmu sizce hımm?????

X