çanak lavobo

çanak lavobo kullanislimi

• 2

OY: 1 100,0%
  • 2

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

lazlom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
325
125
slm kızlar yeni üye oldum bano yaptırmayı düşünüyoruz. çanak lavobo hakkinda fikirlerinizi merak ediyorum.

yine etrafına mermer tezgah yaptırmanız lazım, ben kullanıyorum ıslanıyor çünkü etrafı

Anladm tsk ederim mermer disinda baska bi alternatif olabilir mi bilginiz varmi

lavabonun altına yani dolabın üstüne cam gibi bi malzeme koyuyolar.o yüzden şişme olmaz. ama bende 2 sene önce banyomu yaptırdım ve ozaman cok araştırdım.3 tane arkadaşımdan 3üde hiç memnun olmadıklarını söylediler.sürekli ıslanıp leke olmasından bıktık sakın yaptırma dediler. bende altı dolaplı normal lavabo yaptırdım.

duruşu çok şık ve çok güzel ama sürekli etrafının ıslanması problemi varmış..bende geçen sene banyomu yaptırdım..lavaboyu normal yaptırdım..

merhabalar, ben kullanmadım hiç ama düşüncem abdest alırken sıkıntı olur, ister istemez yük veriyosun dayanır mı? aynı sorunsal küçük çocukların asılması konusu için de geçerli? dayanıklılığı nasıl yapıyorlar merak ediyorum

Etrafa çok su sıçrıyor.
Ben memmun değilim.

Geniş kare tipli lavabo daha uygun.

hiç ama hiç kullanışlı değil maalesef.. benim dolap üstüne çanak lavabo ve ben lavabonun altında kalan kısımlar için bu şeffaf kalın örtü gibi diyeyim malz. oluyor hatta mutfak masası cam olanlar onlardan seriyorlar masanın üstüne umarım anlatabilmişimdir ondan kestirip koydurdum ama gel gelelim orası hep islak ve elimde hep bez kuruluyorum birde oradan dolaba su akıyor ve zamanla tahta şişiyor evim daha 1 yıılık elletmedim ama ileride kesinlikle lavabomu değiştiririm

Anladım tabi haklısınız ama bide şu var benim şuanda lavobo normal dolapları bir lavobo ve ben yine bez koyuyorum yanına yani çanak yaptırdım yine kocam benim için fareden bişey olmuycak

Ben huni gibi külah gibi derin çanak lavabo kullanıyorum :) dışarı sıçramıyor memnunum çok şık bence altına mermer şart

X