• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can sıkıntısından bu çıktı :)

balbocugu_85

Kaderini seveceksin!!
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
502
1
316
Konya
$IMG00109-20101215-1656.webp$IMG00111-20101215-1711.webp$IMG00108-20101215-1655.webpKayınvalidem yıllardır kullanmadan asla durmadığım sabunu bilir ve her fırsatta bu sabundan alıp gönderir bana. Son gönderişinde o kadar çok göndermişki koyacak yer bulamadım. Uzun zamandır bir poşette duruyorlardı. Baktım poşeti mis gibi kokutmuşlar. Hazır canımda sıkılıyorken bunları yapayım dedim. :9: Gelin arabamızdan çıkarttığımız süs tüller vardı. Onların içine yerleştirdim sabunları ve ortalarından rafya ile bağlayıp süsledim. Sonrada hızımı alamadım kullanmadığım kalıp sabunlarıda yaptım :) Ne kadar yaratıcı bilmiyorum ama hem ortalıkta durmuyorlar artık, hem banyoda hoş bir görüntü oldu hemde kokusundan yararlanmış olacağım böylece :)

Eki Görüntüle 115065 Eki Görüntüle 115066 Eki Görüntüle 115067 Kayınvalidem yıllardır kullanmadan asla durmadığım sabunu bilir ve her fırsatta bu sabundan alıp gönderir bana. Son gönderişinde o kadar çok göndermişki koyacak yer bulamadım. Uzun zamandır bir poşette duruyorlardı. Baktım poşeti mis gibi kokutmuşlar. Hazır canımda sıkılıyorken bunları yapayım dedim. :9: Gelin arabamızdan çıkarttığımız süs tüller vardı. Onların içine yerleştirdim sabunları ve ortalarından rafya ile bağlayıp süsledim. Sonrada hızımı alamadım kullanmadığım kalıp sabunlarıda yaptım :) Ne kadar yaratıcı bilmiyorum ama hem ortalıkta durmuyorlar artık, hem banyoda hoş bir görüntü oldu hemde kokusundan yararlanmış olacağım böylece :)

:46::46::46:ay ne güzel düşünmüşsün hem gardrobuna asıs mis gibi kokuta bilirsin.:16:

ellerine sağlık çok güzel düşünmüşsün valla heryerde kullanılabilir rahatlıkla ben olsam giyisilerimin iiçine yada yorganlarımın içine koyardım:):):)

benim annem de elbise dolabının raflarına cok begendıgı sabunu koyardı dolap açılınca missss gibi bir koku.... harikaydı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X