Can sıkıntısından bu çıktı :)

balbocugu_85

Kaderini seveceksin!!
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
502
1
316
Konya
Kayınvalidem yıllardır kullanmadan asla durmadığım sabunu bilir ve her fırsatta bu sabundan alıp gönderir bana. Son gönderişinde o kadar çok göndermişki koyacak yer bulamadım. Uzun zamandır bir poşette duruyorlardı. Baktım poşeti mis gibi kokutmuşlar. Hazır canımda sıkılıyorken bunları yapayım dedim. Gelin arabamızdan çıkarttığımız süs tüller vardı. Onların içine yerleştirdim sabunları ve ortalarından rafya ile bağlayıp süsledim. Sonrada hızımı alamadım kullanmadığım kalıp sabunlarıda yaptım :) Ne kadar yaratıcı bilmiyorum ama hem ortalıkta durmuyorlar artık, hem banyoda hoş bir görüntü oldu hemde kokusundan yararlanmış olacağım böylece :)

ay ne güzel düşünmüşsün hem gardrobuna asıs mis gibi kokuta bilirsin.

can sıkıntısı insana yaratıcılık kazandırıyor ,çok güzel olmuş canım eline sağlık

ellerine sağlık çok güzel düşünmüşsün valla heryerde kullanılabilir rahatlıkla ben olsam giyisilerimin iiçine yada yorganlarımın içine koyardım:):):)

benim annem de elbise dolabının raflarına cok begendıgı sabunu koyardı dolap açılınca missss gibi bir koku.... harikaydı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…