• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can sıkıntısı

Busenuray06

Başarı değer yaratmakla alakalıdır
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
808
Puanlar
18
Herkese İyi geceler Can sikintisina iyi gelen önerebileceginiz oyun,uygulama,dizi,film yada sizin yapmaktan keyif alip tavsiye edebileceginiz hergangi birsey var mi gece gece uyku kacti canimda sıkıldı bi ugras lazım bana

Can sikintisi icin sanirim en güzeli komedi olur

Ben yaprak dökümü izliyorum onlara baktıkça bu günüme şükrederken canımın sıkıntısı geçiyor

:D :D cok iyimis,ben de öyleydim kücükken,dramlı dizilere bayılırdım.Hatta ailem icin darlanmıyordu derdi ama ben onlara bakıp halime şükrederdim yaş 10 falan :D

Kitap okurum belki sana daha da sıkıcı gelebilir ama ben rahatlarım elime her kitap aldığımda

Ben yaprak dökümü izliyorum onlara baktıkça bu günüme şükrederken canımın sıkıntısı geçiyor

Keske bende ayni seyi yapabilsem ama onları izledikce canim daha cok sıkılır teşekkür ederim

Luciferi biliyorum darki bilmiyorum bakarim onada teşekkürler

İnsanın canının sıkılabilmesi de lüksmüş, onu anladım şuan😂
Doya doya yaşayın bence.

Bende suan senin ruh halini merak ettim acikcasi cok asiri yoğun bi ortamda gibisin
2 küçük çocuklu hayat, evde dünya iş.
Şuan mutfak temizlemem bitti, dizi izleyeceğim halim yok ayaklarım sızlıyor, sabah 8 de tekrar anne kalk mesaisi başlıyor😂

Özlüyorum ama o günleri, ay ne yapsam sıkıldım diye söylendiğim anlara selam olsun😂
Keyfini yaşayın.

Ben kanaviçe yapip satıyorum instagramda. Siz de ögrenin yapın bence. Zahmetlidir ama çok oyalayıcıdır😊

2 küçük çocuklu hayat, evde dünya iş.
Şuan mutfak temizlemem bitti, dizi izleyeceğim halim yok ayaklarım sızlıyor, sabah 8 de tekrar anne kalk mesaisi başlıyor😂

Özlüyorum ama o günleri, ay ne yapsam sıkıldım diye söylendiğim anlara selam olsun😂
Keyfini yaşayın.

Allah bagislasin bende sizi mesaide felan sandim ama buda bi mesai sayılır kolay degil cocuk bakmak

Back
X