Selam kızlar 
Şunu denedim iyi geldi demek için açmadım konuyu siteden okuduklarımdan ortaya bi plan çıkardım onu yazcam belki birileri destek olurda pes etmeden yapar ve hem dökülmeden hem kel bölgelerden kurtulurum
bi ara bi yıl boyunca zigavus şampuan kullandım fayda görmedim malesef..
Öğrenciyim hava değişimi saç döker normal diyenler çok, sınav ders stresi döker diyen çok ama psikolojim bozuldu artık azıcık kaldı saçım zaten

*İlk olarak karanfilli su kullanıcam. sitede okudum bi avuç karanfil 500 ml suda bi gün bekletilip haftada 4 gün kullanılınca fayda ediyomuş
*saçı yıkadıktan sonra ısırgan otunun suyuyla saçımı durulayıp bırakmak da iyi geliyo diye okudum. içince de faydası varmış da ramazan bi geçsin o zmn içmeye de başlarım.
*fiyto sarımsaklı şampuan aktar tavsiyesi
*saç dökülmesine badem yağıda iyi geliyomuş
Şimdi planımıza gelcek olursak :)
-saçlarımı bi gün yıkayıp bigün yıkamıcam.
ısırgan otu suyuyla her banyoda kullanıcam.
badem yağını bi banyoda kullanıp bi banyoda kullanmıcam.
saçımı yıkamadığım günlerdede saçımı karanfilli suyla ıslatıp masaj yapcam.
bi korkum da bunların hepsini birden yapınca çok kötü olumsuz sonuç almam dimi :18::18:
bu korkum hakkında yorum yaparsanız sevinirim :26::26:
planımıda hemen yarın saç yıkama işlemiyle uygulamaya başlıyorum yorumları yazarım :)

Şunu denedim iyi geldi demek için açmadım konuyu siteden okuduklarımdan ortaya bi plan çıkardım onu yazcam belki birileri destek olurda pes etmeden yapar ve hem dökülmeden hem kel bölgelerden kurtulurum

Öğrenciyim hava değişimi saç döker normal diyenler çok, sınav ders stresi döker diyen çok ama psikolojim bozuldu artık azıcık kaldı saçım zaten

*İlk olarak karanfilli su kullanıcam. sitede okudum bi avuç karanfil 500 ml suda bi gün bekletilip haftada 4 gün kullanılınca fayda ediyomuş
*saçı yıkadıktan sonra ısırgan otunun suyuyla saçımı durulayıp bırakmak da iyi geliyo diye okudum. içince de faydası varmış da ramazan bi geçsin o zmn içmeye de başlarım.
*fiyto sarımsaklı şampuan aktar tavsiyesi

*saç dökülmesine badem yağıda iyi geliyomuş
Şimdi planımıza gelcek olursak :)
-saçlarımı bi gün yıkayıp bigün yıkamıcam.
ısırgan otu suyuyla her banyoda kullanıcam.
badem yağını bi banyoda kullanıp bi banyoda kullanmıcam.
saçımı yıkamadığım günlerdede saçımı karanfilli suyla ıslatıp masaj yapcam.
bi korkum da bunların hepsini birden yapınca çok kötü olumsuz sonuç almam dimi :18::18:
bu korkum hakkında yorum yaparsanız sevinirim :26::26:
planımıda hemen yarın saç yıkama işlemiyle uygulamaya başlıyorum yorumları yazarım :)