• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canımlar yardımcı olur musunuz ? Belirti olabilir mi?

ays7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
304
154
33
28
Merhaba canımlar,
C-life kullanıyorum bıraktım regli 7 gün kaldı koltuğuna aniden oturduğumda karnımda değişik bi his oluyor sanki sert oturunca birşey hareket ediyor gibi değişik birşey birde 2 gündür falan vajinada ıslaklık hissim var bakıyorum fakat birşey yok ama ıslak gibi hissediyorum şöyle tarif edeyim tahrik olup ıslanırsınız ya onun gibi bi his veriyor belirti olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim 😊🥰

Merhaba canımlar,
C-life kullanıyorum bıraktım regli 7 gün kaldı koltuğuna aniden oturduğumda karnımda değişik bi his oluyor sanki sert oturunca birşey hareket ediyor gibi değişik birşey birde 2 gündür falan vajinada ıslaklık hissim var bakıyorum fakat birşey yok ama ıslak gibi hissediyorum şöyle tarif edeyim tahrik olup ıslanırsınız ya onun gibi bi his veriyor belirti olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim 😊🥰
Olabilir su gibi akintim olmuştu benimde :)

Olabilir su gibi akintim olmuştu benimde :)
Benim sarı akıntım vardı kokusuz ama geçti şuan akıntım yok su gibi akıntım olmadı fakat ıslaklık hissi veriyordu şuna sadece göğüslerimde damarlar belli oluyor gergin birde koltuğa birden oturunca sanki karnımda birşey varmış gibi hissediyorum

Benim sarı akıntım vardı kokusuz ama geçti şuan akıntım yok su gibi akıntım olmadı fakat ıslaklık hissi veriyordu şuna sadece göğüslerimde damarlar belli oluyor gergin birde koltuğa birden oturunca sanki karnımda birşey varmış gibi hissediyorum
Yani adet belirtisi de olabilir tabi gönlüne göre olsun inşallah. Benim karın agrim falan adet gecikince başlamıştı

Merhaba canımlar,
Merhaba hamilemiymişsiniz ☺️

Hayırlısı olsun insallah rabbim doğru vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin hiç moralinizi bozmayın herşey olması gereken zamanda oluyor sevgiler 🌸

Back