çan etek ve popart tasarımlar arıyorummmm

perihayali

Delilikle Dahilik Arasinda
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
878
29
48
Arkadaşlar yüksek bel mini kabarık çan etekler varya kloş dedikleri onlardan arıyorum 38 beden renk kısıtım yok.. Bir de popart tasarım elbise etek bluz farketmez hoşuma gitmesi önemli çünkü heryerde bulamıyorum.. Bu arada elden çıkarmak istediğiniz kanat baskılı bişeyler varsa onları da görebilirim :40: takasta düşünebilirim..

Son düzenleme:
Arkadaşlar yüksek bel mini kabarık çan etekler varya onlardan arıyorum 38 beden renk kısıtım yok.. Bir de popart tasarım elbise etek bluz farketmez hoşuma gitmesi önemli çünkü heryerde bulamıyorum.. Bu arada elden çıkarmak istediğiniz kanat baskılı bişeyler varsa onları da görebilirim :40:

$20140228_195129.jpg Cnm bende de bu var açık pembe renginde :):16:

canım bende 2 tane var biri mevsimlik biri sonbahar ve kışlık haki renkte

canım satışlarına baktım kat kat etek var sanırım ondan bahsediyosun ama aradığım öyle bişeyde değil :50: daha kısa ve daha kloş bir model arıyorum..

Arkadaşlar yüksek bel mini kabarık çan etekler varya kloş dedikleri onlardan arıyorum 38 beden renk kısıtım yok.. Bir de popart tasarım elbise etek bluz farketmez hoşuma gitmesi önemli çünkü heryerde bulamıyorum.. Bu arada elden çıkarmak istediğiniz kanat baskılı bişeyler varsa onları da görebilirim :40: takasta düşünebilirim..

$e5Bjrj.jpg $w1l9QN.jpg $KD0LQ3.jpg

bende de bunlar var canım.

Bende bu kot ceket ve gömlek var roberto cavalli 38 bedene uygun düşünürseniz ikisini 15 tl den verebilirim sadece gömlek parasına:34:
$IMAG0228.jpg $IMAG0227.jpg $IMAG0226.jpg $IMAG0225.jpg

evet bunları daha öncede istemiştim :) herhangi bi kusurları var mı?

Ceketin yaka kısmında uzun zmaandır giyilmediğinden içte kalan kısımda hafif sararma olmuş belli belirsiz ve içte kalıyor leke çıkarıcı ile çıkar diye düşünüyorum

bu ürünlerde sayfamda parça başı 5 tl yaptığım ürünler arasında bilginiz olsun

Son düzenleme:
Back