Can Dündar'a saldırı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Gazeteci Can Dündar'a İstanbul Adliyesi önünde silahlı saldırı girişimi oldu. Kurşun sıkan saldırgan gözaltına alındı. Can Dündar yara almadı ancak kurşunlar, saldırı anında Dündar'ın yanında olan NTV Muhabiri Yağız Şenkal'ın bacağını sıyırdı.
Gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül'ün yargılandığı "MİT TIR'ları haberi" davasında mahkeme heyeti karar için ara vermişti. O esnada Can Dündar'a yönelik silahlı saldırı haberi geldi.

NTV Muhabiri Yağız Şenkal olay anında Dündar'ın yanındaydı ve olayı şöyle aktardı:

''Can Dündar'la beraber yürüyordum ben. Bir kişi geldi yere doğru ateş etti bacaklarına doğru. İki üç el ateş etti seken kurşunlardan biri benim bacağıma geldi. Herhangi bir sıkıntı yok Can Dündar'ın durumu iyi. Kurşun benim bacağımı sıyırdı. Gayet iyiyim bir sıkıntı yok. Silahlı saldırgan gözaltında. Duruşmaya ara verildi. Karar çıkması bekleniyordu. Dışarıya çıkmıştı o sırada görüşlerini almak istiyordum.''

CAN DÜNDAR'DAN İLK AÇIKLAMA

Can Dündar saldırı girişimine ilişkin, ''İyiyim bende bir şey yok mahkeme karar için ara vermişti. O kararı beklerken çıktığımızda böyle bir saldırı gerçekleşti. Kimdir nedir bilmiyorum. Sadece bana yönelik silahını yönelttiğini gördüm'' dedi.

Saldırganı yakalayanlardan birinin de Can Dündar'ın eşi Dilek Türker Dündar olduğu öğrenildi

http://www.ntv.com.tr/turkiye/can-dundara-saldiri-girisimi,oT4M9QErcUGbAOX8sZYLUw

Bu adam silahla elini kolunu sallaya sallaya adliyenin hangi alanına girebileceğini, nerede üzerinin aranmayacağını gayet iyi biliyor, saldırıdan sonra hemen teslim oluyor, direnmiyor, silahı olmadığını gösteriyor, yere yatıyor vs vs...

Eskiden kasıtlı adam yaralamadan da sabıkası var.

Tam maşa niyetine kullanmalık profil zaten, hazırlanılmış her anı düşünülmüş bir saldırı görüntüsü..

Bu adam onu azmettireni söyleyecek mi? Elbette hayır! Ailesine bakılıyordur şimdiden güzel güzel. Bir de kahraman ilan edilir..

Belki şans değil Can Dündar'ın da kurtulması, ıskalamadı da vuramadı, beceremedi, ya da son anda vazgeçti, çünkü zaten bacağına nişan almış. Umarım onun yarım kalan işini tamamlamazlar

Son düzenleme:
Nevin Çelik adlı bir gazeteci (!) Can Dündar kendi kendine saldırtmıştır buyurmuş. Midem bile bulanmadı artık acıyorum sadece.

Başlamışlar mı hemen

Vatan haini dedikleri adamdan biraz gazetecilik öğrenseler de, şu zavallı yüzde elli böyle kandırılmasa artık, yazık onlara da üzülüyoruz, her şeyden bihaber bir hayali yaşıyorlar yıllardır.

Gerçi daha duyacaklarımız yanında bu şahsın yorumu solda sıfır kalacak gibi de bir his var içimde nedense

Son düzenleme:

Seviye ve zeka düzeyi ilkokul 1 ne yazık ki... Hemen inkar, suçu karşıya atma, bana ne bana ne ben yapmadım biz yapmadık deme

Seviye ve zeka düzeyi ilkokul 1 ne yazık ki... Hemen inkar, suçu karşıya atma, bana ne bana ne ben yapmadım biz yapmadık deme
Çamur atmanın adı gazetecilik, gerçek gazetecilerin sıfatı da vatan haini oldu.

Bir kanıt var mı? Nereden vardın bu kanıya? Bir ipucu buldun, soruşturdun da ortaya mu çıkardın? Ses kaydı, bir ödeme bilgisi? Yok.. Uydur yaz... Tamam. Birkaç da photoshop resim gir gerekirse koca gazeteye manşetten utanmadan, olsun bitsin. Adı gazetecilik!

Kabataş olayında var mıydı kanıt ? Kendileri çaldı kendileri oynadılar. Bu tip zihniyetteki insanlar ölse bir yudum su vermem gerçekten vermem. O kadar iğreniyorum.

Artistlikte,son rezillik,biraz ciddi oynasaydiniz yaaa

Sizin kafanızda olmayı isterdim. Cidden. Hayat size güzel.
Ben hiç istemezdim mesela. Hayatın onlara güzel olduğunu da hiç düşünmüyorum. Çok zor bir hayat bence, dar bakış açısıyla şu koskoca dünyada her gün bir azap olmalı...
Zaten şükür ki istesek de olamayız. Kaldırmaz bünye

İroni yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…