Can ciğer arkadaşımla yıllar sonra garip bir muhabbet.......

Dobra anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
733
987
Merhaba arkadaşlar,direk size 15 yıllık can ciğer arkadaşımla, 5 yil sonra ilk defa yüzyüze görüşmemizdeki garip hislerimi paylaşmak istiyorum. (İkimizde farklı şehirlerdeyiz) Birbirimize iyi miyiz nasiliz seneler sonra neler değişti hayatımızda nasil yalnız hissettik bazen farklı şehirlerde kısacası dertlesecekken misal olarak.................
Kendimi çok garip,durgun hatta sorgulayici hissediyorum. Beş yıl sonra ilk defa görüşmüşüz ve kendi sadece zengin, dul,iki çocuklu(yanlış anlaşılmasın dul dediğime bakmayın adam resmen arkadaşımla gönül eğlendirme derdinde) erkek arkadaşını saatlerce anlattı ben de ayıp olmasın diye dinledim, gerçekten kendini çok sevdiğim için de dikkatli olması konusunda uyardım ama yok böyle karizma yok şöyle zengin adam bildiğiniz kro bu arada. Bunu kendine de söyledim sürekli parasını pulunu oturduğu masaları anlatan bir tipmis arkadaşımın anlattığı kadarindan anladığım o.Ne hayır gelir ki bu tür adamlardan bilemem. İnanın 3 gün sonra kendi evime dönüyorum eşim ve çocuğumla birlikte o 3 saati mis gibi gecirebilirdim resmen zamanima acıdım. Ne çocuğum nasıl diye sordu ne başka bir şey. Kendisine ayrı üzüldüm bize ayrı...

15 yıllık can ciğer arkadaşla 5 yıl hiç mi konuşmadınız telefonda bile?
Zengin olabilir ama adamın bunu dile getirip tek övündüğü şeyin para olması çirkin. Bu tiplerden asla hayır gelmiyor aynı şey kadın içinde geçerli tabi. Sahip olduklarından başka bahsedebileceği bir şeyi olmadığından karşısında ki insanla oturup dertleşecek bir insanda olamaz. Tabi arkadaşınızda bunların farkındadır ama görmezden gelmeyi tercih ediyor olabilir. İki çocukta sırf zenginlik için geçiştirilecek bir durum değil. Boşverin kendisi düşünsün kaç yaşında kadın sonuçta :)

Kopmuşsunuz başka hayatlara evrilmişsiniz.

Bunu birebir dokunarak kanlı canlı konuşurken hissetmek insana cok hissis, ait olmayan hayatları dinlemek o kişiyle zaman geçirmek….
Beton etkisi oluşturuyor resmen.

Bitmiş bağ yok.
Kadın kendini anlatmış full sizin evliliğiniz, çocuğunuz onun zerre aklına gelmemiştir.

Ben direk kısa kesip böyle durumlarda ortamdan uzaklaşıyorum.
Çünkü enerji alanıma girip frekansımı bozuyorlar.
Gül koklayın, derin derin nefes alın enerjiniz yerine gelsin…

X