yerlesme hala devam ediyordur hemen korkmayin bir dojtora gidin rengi kirmizi degilse kormayinKızlar 6+2 haftalık hamileyim salı günü kontrolde gayet iyiydi çok şükür dün ve bugün kahverengi çamur görünümlü akıntım oluyor doktorum il dışında pazartesi kontrolüm var doktora gideceğim ama tedirginim çok resme bakabilen yorum yazabilir mi ???
Rengi çamur gibi kendi doktorum dışında doktora gitmeye korkuyorum açıkçası çünkü buradaki doktor beni geçen hafta yersiz yere korkuttu ve gerdiyerlesme hala devam ediyordur hemen korkmayin bir dojtora gidin rengi kirmizi degilse kormayin
bu akıntıdan sonra ne oldu doktora gittinz miBunu durumu yaşayan çok yok sanırım ...
Merhaba.buna benzer çamur gibi lekem var,hamileyim bende.sizin durum ne oldu acaba cok merak ettim.bilgi verebilir misiniz?Kızlar 6+2 haftalık hamileyim salı günü kontrolde gayet iyiydi çok şükür dün ve bugün kahverengi çamur görünümlü akıntım oluyor doktorum il dışında pazartesi kontrolüm var doktora gideceğim ama tedirginim çok resme bakabilen yorum yazabilir mi ???
Ya merhaba bi kaç sene geçmiş üstünden ama yine de sormak istedim bu çamur gibi akıntıdan sonra doktora gitmiş miydiniz bi de doktor ne verdi? verdiklerini ne kadar süre kullandınız da geçti detaylı anlatır mısınız? Bir de neyle ilgiliymiş bu çamur gibi akıntı yani neden oluyormuş?Oğlum üç yaşında şimdi çok sükür
Benim de oluyor ara ara korkuyorum bebeğime bir şey olur diye sizin noldu durdu muKızlar 6+2 haftalık hamileyim salı günü kontrolde gayet iyiydi çok şükür dün ve bugün kahverengi çamur görünümlü akıntım oluyor doktorum il dışında pazartesi kontrolüm var doktora gideceğim ama tedirginim çok resme bakabilen yorum yazabilir mi ???