Çamur gibi akıntı😳😢

Denizell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
89
43
36
Kızlar 6+2 haftalık hamileyim salı günü kontrolde gayet iyiydi çok şükür dün ve bugün kahverengi çamur görünümlü akıntım oluyor doktorum il dışında pazartesi kontrolüm var doktora gideceğim ama tedirginim çok resme bakabilen yorum yazabilir mi ???

Eklentiler

• 7DA90C84-A315-4B09-9B96-AB58CF39F3C5.jpeg
    89,5 KB · Görüntüleme: 8.048
yerlesme hala devam ediyordur hemen korkmayin bir dojtora gidin rengi kirmizi degilse kormayin

Merhaba.buna benzer çamur gibi lekem var,hamileyim bende.sizin durum ne oldu acaba cok merak ettim.bilgi verebilir misiniz?

Oğlumda yaşadım bunu bu durumdan korktuğum için acile çokta gitmişimdir:) hatta bazen kum tanesi gibi çokça siyah akıntım bile olurdu. Çok şükür oğlum şuan 5 yaşında endişe etmeyin kırmızı pembe olmadığı sürece sıkıntı yoktur inşallah

Herkesinki farklı oluyor işte ne kırmızı lekelenmem oldu ne böyle çamur ince çok az bi kahverengi lekelenmem gelmişti doktorum fitil yazdı geçmişti hap bittikten bir kaç gün sonra tekrar çok azz aynı lekelenme bebeğimin kalbi durmuş 2 hafta içimde yaşamışım öyle... Kürtaj olmak zorunda kaldım.

Oğlum üç yaşında şimdi çok sükür
Ya merhaba bi kaç sene geçmiş üstünden ama yine de sormak istedim bu çamur gibi akıntıdan sonra doktora gitmiş miydiniz bi de doktor ne verdi? verdiklerini ne kadar süre kullandınız da geçti detaylı anlatır mısınız? Bir de neyle ilgiliymiş bu çamur gibi akıntı yani neden oluyormuş?

Benim de oluyor ara ara korkuyorum bebeğime bir şey olur diye sizin noldu durdu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…