Saç Uzatma Yöntemleri çamtereben mi sinameki mi işe yarıyoo :((

canm bende araştırıyorum sinemakiyi 1 kere yaptm henz artma yok belkide sonradan uzayacak bilemiyorum ama yumuşacık oldu bi şikayetim yok sanırım sinemakiyi hızlandırmak için zeytin yağı ya da sarımsak gibi yan yardımcı daha iyi olur diye düşünüyorum ve zeytinyağı maskesini bilenlerden yazmalarını rca ediyorum =(

forumda birsürü karışım okudum ama hangisini uygulayım bilemedim..hangisini önerirsiniz ???

canım onun özel formülüü var ve %100 işe yarıyo . Ben haftada birkez uyguluyorum ve her seferinde değişim fark edilir oldu :)
Formül şu: Bir tutam sinameki otunu yarım çay bardağı suda kaynat ve süz.Ilıyınca içne 1 yemek kaşığı badem yağı vede 1 tane bemix ampulü içine boşalt ve kaynat . ılıyınca saç derine masaj yaparak uygula . 4 -5 saat beklet mutlaka farkı görürsün .
not : bemix ampulü eczaneden sinameki otuyla badem yağını aktardan alabilirsin :)

forumda birsürü karışım okudum ama hangisini uygulayım bilemedim..hangisini önerirsiniz ???

canım onun özel formülüü var ve %100 işe yarıyo . Ben haftada birkez uyguluyorum ve her seferinde değişim fark edilir oldu :)
Formül şu: Bir tutam sinameki otunu yarım çay bardağı suda kaynat ve süz.Ilıyınca içne 1 yemek kaşığı badem yağı vede 1 tane bemix ampulü içine boşalt ve kaynat . ılıyınca saç derine masaj yaparak uygula . 4 -5 saat beklet mutlaka farkı görürsün .
not : bemix ampulü eczaneden sinameki otuyla badem yağını aktardan alabilirsin :)

ben sürekli saçlarımı kestirmeme rağmen kalçamda saçlarım. şampuanın içne konulan çam terebentin gerçekten uzatıyor.Bunun yanında haftada bir badem yağı4zeytinyağı+yumurta karışımını uyguluyorum

Sinamekiyle cam terebentini ayni anda kullanabilirsin. Sinamekiyi haftada bir uygularsin, cam terebentini sampuanina katarsin. Ikisini de öneriyorum.

Canim sen karisimi hazirladiktan sonra tekrar mi kaynatiyorsun?

sinemaki hiç kullanmadım ama saçları çok zor uzayan biri olarak kesinlikle çamterebentin derim yıllardır kullanıorum saç dökülmesini önemli ölçüde azaltıyor ve saçlarım canlı,parlak yumuşacık, kesinlikle tavsiye ederim,,,

çamterebentini nasıl kullanıyosunuz yaa banada söyleyin???
şampuanın içine falanda katıp kullanılıyomuş galiba bilen varsa ve söylerse çoookkk memnun kalıcam ben :)

ikisini de. diğeriyle uygulama yap, diğerini şampuanına dök.

çamterebentini nasıl kullanıyosunuz yaa banada söyleyin???
şampuanın içine falanda katıp kullanılıyomuş galiba bilen varsa ve söylerse çoookkk memnun kalıcam ben :)

Yıllardır ara ara kullanırım. bu ara yine aldım. şampuanın içine döküyorsun. ben göz kararı döküyorum. bir zararını da görmedim. şampuanın yoğunluğu azalıyor onu döktükten sonra. hatta az miktarda bile saçta köpürüyor.

saçın kuruysa çam terebentini deneme derim. benim saçım yağlı ona rağmen çok kurutmuştu.

sinameki almaya gittiğimde aktar hemen saç için mi dedi
ivet dedimmmm
bunları bunları katıyorum içine dedim hımmmmmm dedi şaşkınca dinledi benii..
çamterebentinide şampuanıma katıyorum

ayy bu çamterebentin inş bnm saçımıda kurutur dipleri yağlı ucu kuru dibide kurur inş..
ama şey duydum ben yağlı saçlar daha çabuk uzuyormuş benim saçımda uzuyor hemen sıkıntı yok

slm cnm bu bemıx ampulunde hangı vıtamınler var acaba

teşekkür ederim cevap için ben uzattığını okuduğum için denemek istedim ama kurutuyosa korktum yaa saçım dipten yağlı ama uçlar zaten kuru diplerde kurursa hiç iyi olmaz heralde benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…