Çamsakurada Tüp Bebek Yaptıranlar Bakabilir mi

melisaamelisaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.806
699
Kızlar Başakşehir Çam Sakura Hastanesinde tüp bebek yaptıranlar memnun musunuz . Süreç nasıl ilerliyor. Sizden ne evraklar isteniyor ve kaç ay içinde tüp bebek transferi gerçekleşiyor acaba.
Özelde tüp bebeğe pek güçümüz yetmeyecek gibi artık. Üç tüp bebek yapmıştım çünkü özelde.
Çam sakırada toplamda maliyet ne oldu ?

Merhaba ben geçen yıl heyet raporlu yaptırdım 5.000 TL falan tuttu ilaçlar içinde iki tane 3. Gün embriyo transferi yapıldı sonuç olumsuz oldu …Heyet raporu altı ay sürdü git gel bitmedi ama şimdiki aklım olsa asla gitmezdim …Şuan bahçeci de tedavi görüyorum yarın yada cuma günü transferim olacak

Merhaba ben geçen yıl heyet raporlu yaptırdım 5.000 TL falan tuttu ilaçlar içinde iki tane 3. Gün embriyo transferi yapıldı sonuç olumsuz oldu …Heyet raporu altı ay sürdü git gel bitmedi ama şimdiki aklım olsa asla gitmezdim …Şuan bahçeci de tedavi görüyorum yarın yada cuma günü transferim olacak
Orda ne tuttu maaliyet?
hangi bahceci Dr?

Kızlar Başakşehir Çam Sakura Hastanesinde tüp bebek yaptıranlar memnun musunuz . Süreç nasıl ilerliyor. Sizden ne evraklar isteniyor ve kaç ay içinde tüp bebek transferi gerçekleşiyor acaba.
Özelde tüp bebeğe pek güçümüz yetmeyecek gibi artık. Üç tüp bebek yapmıştım çünkü özelde.
Aklınız varsa orda tedaviye başlayıp sürünmeyin bugün git yarın gelle tam sekiz ay çöp oldu sonuç ise yumurta bile büyümedi

Aklınız varsa orda tedaviye başlayıp sürünmeyin bugün git yarın gelle tam sekiz ay çöp oldu sonuç ise yumurta bile büyümedi
Yaaa çok geçmiş olsun 😭😭. Bizim ilk bir senemiz çöp olduk devlette aşılamada falan oyaladılar sonuç negatif. Yine özele gideceğiz gibi 4. Deneme olacak 😢 hayatım alt üst oldu ne yapıcam bilmiyorum sıkıştım kaldım sanki 😭

Merhaba ben devlet hastanesi cam sakuraya gitmeden bahcecıde Fulya da tadavı oldum olumsuz smdı cam sakuraya gıdıyorum tup bebeğe baslıycaklar işte

Çam sakurada ilk muayene için mayısta gittim, istedikleri testleri yazdılar ama hsg istenmedi. Neyse erkek sperm testi ağustos sonunda. Neyse ya dedim yeni randevuyuda eylülde aldım gittim, sonuç hsg istememişiz biz. Randevu ise Ocak ayı. Hsg sonrası aşılama tarihi verilecek. O da 2025 olur herhal

Sekiz ayı çöp olan bir ben değilmişim yumurta toplama işlemim dört gün önce yapıldı dört yumurtam olduğu söylenip işlemden sonra zaten bir yumurtan vardı denildi sonuç olumsuz. Ameliyathanede yaşattıkları travmalarda cabası saat şuan 04.05 ve o günden sonra uyku problemi yaşamaya başladım herkese hayırlı süreçler diliyorum🙏🏼

Sekiz ayı çöp olan bir ben değilmişim yumurta toplama işlemim dört gün önce yapıldı dört yumurtam olduğu söylenip işlemden sonra zaten bir yumurtan vardı denildi sonuç olumsuz. Ameliyathanede yaşattıkları travmalarda cabası saat şuan 04.05 ve o günden sonra uyku problemi yaşamaya başladım herkese hayırlı süreçler diliyorum🙏🏼
Gerçekten çok doğru 2021 de aşılama yaptırdık muzaffer bey denilen doktorda ameliyathanede daha aşılamayı yaparken “ bu hasta zor bu şekilde embriyo transferinde de bunu kullanıcaksınız”diyerek diğer doktorlara bişeyler anlattı yani orada bende duyuyorum herşeyi aşılamanın tutmayacağını tüp bebek için geldiğimde embriyo transferi yapılacağını söylemiş oldu ve beni orada bitirdi psikolojinizi bozmak istiyorsanız gidin

Bende çam ve sakura şehir hastanesinde 2aşılama negatif denemem oldu. Şimdi tüp bebeğe başlıyorum. Korkuyorum yine elim boş kalacak diye. Hiç umudum da yok açıkcası.

Merhaba. Bende doğal yollarla çocuk sahibi olamayacağımı öğrendim. Bu sebeple ilk olarak doktorları tavsiye ettikleri için Çam ve Sakura Hastanesini tercih ettim. Çok şükür ki başında içime sinmedi ve bıraktım. İlgi ve alaka çok kötüydü. Zaten insanların psikolojik olarak berbat hissettiği bir dönemde bir de o şekilde ilgisiz kalması benim için kaldırabileceğim bir şey değildi. Orada muayene olduğumda doktorların söyledikleriyle, sonrasında tedaviye başladığım hastanedeki doktorların söyledikleri bambaşka şeylerdi. Evet çok zor ve maddi olarak çok zorlayıcı bir süreç. Allah hepimize yardım etsin. Ama tavsiyem orada boşuna vakit kaybetmeyin...

Şunu da eklemek istiyorum, bir doktorla iki dakika görüşmek için sabah sekiz çeyrekten akşam üzeri dörde kadar sebepsiz bir şekilde yerimizden bile kıpırdamadan bekledik ve sonucunda hiçbir sorumuza cevap dahi alamadık. Birde muayenelerde eşleriniz de giremiyor yanınızda. Bu da çok saçma gerçekten. İlk muayenelerde gerek yokmuş. Sanki tek başımıza yaşayacağız bu süreci...

Bende Mart ayında infertilite bölümüne randevu alarak başladım. Yukarıda yazılanlar doğru çok uzun bir süreç anne olmak isteyenler için benim de ilk randevumla raporları çıkarıp ilacımı almam arasında tam 6 ay var. Benım kronik rahatsızlığım olduğu için 3 ay sonraya verilen hsg yı ben o haftaya almama rağmen 6 ay sürdü. Her hafta vaka tahlıl çıkarıyorlar bugün git yarı. Gel bugün o doktor yok haftaya cuma gel birde merkez ile diğer bloklar arşında en az 3 giriş çıkış yapıyorsunuz. Benım başka şansım olmadığı için sabırla gıttım geldim bukadar zor bir süreci birde prosedür eklemeleri çok can acıtıyor. Ben ilaçlarımı aldım ilaçları almama rağmen son dakka golü olarak genetik testi istediler o da 2 ay dediler ama umarım onu beklemezler sonuç güzel olacaksa sabretmekten başka çare de yok umarım her biriniz hayallerimize kavuşuruz 🙏

Çam şakura hastanesi arkanıza bakmadan kaçmanız gereken biryer. Orası hariç her yer iyidir eminim...

X