çamlıca erdem meltem uygur hakkında bilgisi olan

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. valla ben doktorumdan çok memnundum ama ayrıldı hastaneden diler hanıma da cumartesi gidicem nasıl biri olduğunu bilmiyorum bi arkadaşımız biraz dengesiz olduğunu yazmış başka arkadaşlar memnunmuş bende gittiğimde görüyodum baya bi hastası var kendisinin ama nasıl bi doktor bilmiyorum bide insanın içine sinicek doktoru.bi gidip bakıcam olmadı bakiye hanımı deniycem. ben de doğumu erdem de istiyorum hem evime yakın hem yeni doğan yoğun bakım ünitesi var diye

Aminn canım sağoll.
Benim randevum yarın inşş cuma günü yazarım yorumlarımı.Benim de evime çok yakın ve çocuk yoğun bakımı olduğu için de tercih ediyorum.Ama doktor hakkında doğru düzgün bir bilgimiz yok.İnş hakkımızda hayırlısı olur.Senden ricam sen de c.tesi gittikten sonra burada yazarsan memnun kalıp kalmadığını çok sevinirim canım.

allah rızası için biriniz benim yerime sorun düşük yaptım denize girebilirmiyim tehlikesi varmııııı

bide ben o hastaneye gittim bayıldım hamile kalırsam yeniden oraya gitmeyi düşünüyorum gidenler hep memnun

hakkımızda hayırlısı tamam canım bende yazarım bakalım nasıl birisi

Selam,
Canım ben Meltem Hanıma bi türlü gidemedim,taşında işim vardı vs.vs kısmet olmadı...
Meltem hanımın ayrılması kötü olmuş,işin yoksa tekrar doktor arayışına gir...
Eğer yeni bi bilgi alırsan banada haber verirsen çok mutlu olurum:))
opuyorumnanaktan

valla canım aynı hastanede diler hanıma gidicem yarın işte alpy sen naptın canım yazıcaktın bu gün dünki kontrolün nasıl geçti senden haber bekliyorum

valla canım aynı hastanede diler hanıma gidicem yarın işte alpy sen naptın canım yazıcaktın bu gün dünki kontrolün nasıl geçti senden haber bekliyorum

Cnm benim karşıdaki doktorum Meltem hn ve Diler hanıma gidebilirsin ikiside çok yakın arkadaşım dedi..Meltem hanımı tercih etmemin sebebi özgeçmişinin güzel oluşuydu:))

valla dün gittim diler hanıma ama açıkcası pek içim ısınmadı çok ciddi bi kere hiçte güler yüzlü değil,sistemden bilgilerimi gördüğü için şikayetimi sordu sol bacağım da bileğimde ağrı var geçen ayda vardı geçmişti tekrar başladı dedim. sonra ultrasona aldı beni ama hiç bir şey sölemedi meltem hanım tek tek kollarını ayaklarını her tarafını gösterip sölüyordu bize. diler hanımsa sadece 20 haftalık cinsiyetini biliyomusunuz dedi kesin emin olamamıştık dedim direk kız, sağlık durumu iyi o kadar. 2'li usg yaptır bi ay içinde dedi daha karnımı silmeden ayağı kontrol edelim dedi. bastırdığı yer acıyo dediğimde bu hamilelikle ilgili değil eklem iltihaplanması olabilir ilaç vericem olmazsa bi dahaki ay fizik tedaviye gidersin dedi ne fizik tedavisi allah aşkına 2 tane jel verdi aldık.biri muscoril merhem içinde hamilelerden hiç bahsetmiyor bile diğeride voltaren emulgel diye bi jel ondada kesinlikle hamilelerde zorunlu olmadıkça kullanılmamalı diyor.benim eski doktorum azımın kenarındaki yara için bile merhem vermedi direk cildiye ye göndermişti bu doktor ilaç yazıyor ve içinde hamileler için uygun değildir yazdığı halde kullanmıycam bi dahaki ay da bakiye hanımı deniycem açıkcası.

bakiye hanımın randevulu çalışmadığını biliyodum ama şansımı deniyim dedim ve aradım cumartesi için ama çok yoğun olduğu için randevulu çalışmıyormuş ve hastane de başka kadın doğumcu yok ve muayene için gidip adımı yazdırıp işlem açtırdıktan sonra sıraya girip bekliycekmişim tabi ne zaman gelirse o sıra birde üstelik 30 TL. varmı böle saçma bir şey ya. bende meltem hanımın gittiği çengelköy ülkü hastanesini aradım perşembe günü başlıcakmış işe tekrar arayıp cumartesi için randevu alıcam. muayene ücreti de 12 TL. imiş. kim bilir hastane temiz düzgünse doğumu bile orda yapabilirim. yeni doğan yoğun bakımı da var. erdem bu şekilde ancak hasta kaybeder. ama ihtiyacı yok galiba zaten

bakiye hanımın randevulu çalışmadığını biliyodum ama şansımı deniyim dedim ve aradım cumartesi için ama çok yoğun olduğu için randevulu çalışmıyormuş ve hastane de başka kadın doğumcu yok ve muayene için gidip adımı yazdırıp işlem açtırdıktan sonra sıraya girip bekliycekmişim tabi ne zaman gelirse o sıra birde üstelik 30 TL. varmı böle saçma bir şey ya. bende meltem hanımın gittiği çengelköy ülkü hastanesini aradım perşembe günü başlıcakmış işe tekrar arayıp cumartesi için randevu alıcam. muayene ücreti de 12 TL. imiş. kim bilir hastane temiz düzgünse doğumu bile orda yapabilirim. yeni doğan yoğun bakımı da var. erdem bu şekilde ancak hasta kaybeder. ama ihtiyacı yok galiba zaten

Yok artık daha neler,hem gidicem hem 30 tl vericem hemde bana sıra gelene kadar keyflerini beklicem..
Yaa ben Meltem hanıma giderim die düşünmüştüm hep.O yüzdende hastane işini ağırdan aldım.Şimdi nereye gideceğimi bilmiyom:KK43:((bilmiyorumkismile

çengelköydeki ülkü hastanesine geçmiş meltem hanım canım ben kendisine devam ediyorum yine işte muayene ücreti de 12 tl. dediğim gibi kendisinden çok memnunum çok şaşırdı kendisini bulmama da gidebilirsen oraya git yani

ya meltem hanım ayrılmış hastaneden çokta memnundum kendisinden çok üzüldüm nereye gittiğini de sormak aklıma gelmedi hiç hastaneye ama ben doğumu erdem de istiyorum zaten gidemem başka yere üzüldüm

kendisi çengelköy safa hastanesinde çalışıyor.

X