Cami tuvaletinde akıl hastası adamla ilişkiye girdi!

livata anal ilişkidir. Türkiye nereye gidiyor anlayamıyorum. Müslümüman bir ülkeyiz ama Allah korkusu yok kimsede. Öncedende tecavüz çoktuda habermi olmuyordu acaba yoksa şimdimi çoğaldı aklım almıyor
Tovbe tovbe yaa. Rabbim bizi ve sevdiklerimizi korusun Allah muhafazaa...

Artık normal birşeymiş gibi okuyorum malesef neler duymadıkki bir buçuk yaşındaki bebeğe yapanı,asansörde damajanaya yapanı tövbe tövbe bu insanlık nereye gidiyor yuh ya yuh sapık ruhlu beyni sulanmış insanlardan rabbim herkezi korusun

Bir de kendiine yer falan begenmiş ya şaka gibi. Önce bi yere götürmüş balıkçılar varmış, sonra utanmış(!) oalcak ki daha sakin bi yer için çocugu otobüse bindirmiş falan... rezalet ya

tecavüz ettiği kişi bayan mı anlayamadım...her ne olursa olsun oda sapıklık buda sapıklık..

Başlığı okuduğumda istismar edenin kadın olduğunu sanıp şaşırmıştım ama haberi görünce anladım. AĹLAH'ım sen bütün mazlumları koru, nedir bu artık ya.. nasıl bir göz dönmesidir bu, çocuk, yaşlı, engelli, hayvan demeden tahrik oluyorlar, bunlar nasıl varlıklar böyle? Bana kalsa bu ağır suçluların hepsini toplayıp imha ederdim, ikinci şansı ALLAH versin onlara, ben vermezdim şahsen.,

tek kelimeyle tiksindim. birde cami tuvaletinde. ayıp,ayıp ..

X