• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Cami düğününde saç açık gelin başı olur mu ?

olur ama hoş görünmez bence illa tam tesettürlü olmak istemiyorsan bir şayya hafiften başını örte bilirsin

Yapanlar var ama gercekten tuhaf duruyor...

Semazen gosterilerini kucuk bi mekandada yapabilirsiniz illa calgili sarkili olacak diye bisey yok ki.
Kucuk bir mekan tutarsiniz orda da dediginiz gibi semazen gosterileri vs olur cokta guzel olur bence :) Yani camii yerine kucuk bir mekani tercih edebilirsiniz.

Cevaplar için teşekkür ediyorum.Ama sanırım dediğinz gibi olabilir.Zaten çok var o zamana kadar başka değişik şeylerde çıkar.:) İnşallah :):ssz:

bencede abes olur kuran okunacak dua edilecek davetliler bile başını kapatmak için bişeyler takıyo gelinin açık olması hiç hoş olmaz

asıl camide düğün mü olur ben buna şaşırdım :26:
semazen falan istiyorsanız o tür düğünler düğün salonlarında yapılıyor zaten.. ilahiler okunuyor.. çokta güzel oluyor.

olur ama hoş görünmez bence illa tam tesettürlü olmak istemiyorsan bir şayya hafiften başını örte bilirsin

kesinlikle katılıyorum, hemde hoş olur. Ben yalnız şunu düşünüyorum, sade nikah az değil. Arkadaşlarla yemek vs. olabilir. Başkaları sen lüks otelde de yapsan farklı tepkiler verir. Yine kanaatimce düğün davullu zurnalı çok daha keyifli

başlıktaki soruyu şu şekilde değiştiriyorum: camide düğün mü olur?

evet olur yurtdışından getirtilen isveç kanunları türkiyede geçerli ise camidede dugun olur.
camide değil yemek salonunda oluyor zaten genelde.

canım soruna cvp vermeye gelirsek evet hakikaten camide dugun baş açık olursa abes olur müslümana yakışmaz yani.
şal vs belki bunu azaltır.

Camide düğün mü?:44:
İnsanların orada toplanıp nikahın gerçekleşmesinden mi kasıt? Camide semazen gösterisi de görmedim de ben..

Cami dediği kiralanan yemek salonları, davet salonları oluyor.
Gelinliğe göre değişebilir bence. Dekoltesi fazla olan yada straplez olan bi gelinlik olmadığını düşünüyorum bu soruyu sorduguna göre. Kuran okunurken yine beyaz bi şal bulundurursan yanında örtersin. :34:

Bence uymaz :50: cami'ye basi acik girilmez zaten. bir ortu falan ortersen daha uygun olur bence...

Cami ibadet yeridir , düğün nasıl olucak anlamadım ve böyle bişeyide ilk defa duydum :S

Soruna gelirsek , eğer bildiğimiz camide düğün yapılıyosa başın açık tabiki olmaz

Ya cami dediğim,camilerin bole toplantı salonları gibi yerleri oluyor ya oralarda kadın erkek ayrı kuran okutuluuyor,tatlılar vs dağıtılıyor.Gerçekten hiç biriniz böyle bir düğüne gitmediniz mi ?:36:

asıl camide düğün mü olur ben buna şaşırdım :26:
semazen falan istiyorsanız o tür düğünler düğün salonlarında yapılıyor zaten.. ilahiler okunuyor.. çokta güzel oluyor.

aynen sana katılıyorum canım camide düğün olmaz bi salon tutulur kuran okunur ilahiler söylenir semazenler sema gösterisi yapar ve çokta güzel olur bende öyle yapacağım

Back